Treehouses Noszvaj - Vár az erdő!

Lameapte Kft.

Kategória:
Turizmus
A pályázat elérhetősége:
https://www.treehouses.hu/
Szavazás állása 5

Marketing célok:

Magyarországon elsőként épült lombházainkkal a természet közelségét szerettük volna megtartani. Hozzánk tényleg pihenni jönnek a vendégeink és mi mindent megtettünk azért, hogy szinte ki se keljen lépniük a házakból.

Nem egy hétre jönnek a vendégek, hanem 1-3 napot, pont annyit amennyi idő alatt kitudják pihenni  a mindennapokat.

Lombházaink két személy részére lettek tervezve, luxus kivitelben.

Így 99%-ban párok érkeznek hozzánk és mi teljes mértékben rájuk is koncentrálunk.

A lombházak tervezésénél az egyik legfontosabb szempont volt, hogy különleges élményt nyújtsunk a vendégeink számára. Ezért lombházainkba minden igényt kielégítő berendezésekkel szereltük fel

Ezért küldünk például emailt az érkező vendégeknek is arról, hogy milyen termékeket, csokoládékat,  virágokat, esetleg pezsgőt szeretnének bekészíteni a párjuknak.

Nagyon gyakori, hogy nálunk történik a lánykérés és a nászéjszaka is.

A reggelit is úgy oldottuk meg, hogy aki akar az nyugodtan aludhat addig ameddig csak szeretne, mert egy úgynevezett breakfast boxban érkezik a bőséges, két személyes reggeli minden reggel a házak ajtaja elé.

Minden házunk teraszára privát jacuzzit telepítettünk, némelyik házban van infra és egy közös használatú finn szauna is kényezteti vendégeinket.

De amennyiben mégis kiszeretnének mozdulni, a honlapon csináltunk egy sokszínű programajánlót, hogy mindenki megtalálhassa a magának megfelelőt.

A kényelemre figyelve, elektromos kerékpárral is útnak tudnak indulni vendégeink a programokra.

Célcsoport:

Párok, akik elszeretnének kicsit vonulni a külvilágtól, pihenésre vágynak a természet közelsége megtartása mellett, kettesben.
A korosztály nem számít!

Vissza

További pályaművek a kategóriában