Halcatraz Horgászcentrum - a hely, ami fogva tart

Halcatraz Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Kategória:
E-kereskedelem
A pályázat elérhetősége:
https://www.halcatraz.hu/
Szavazás állása 288

Marketing célok:

Olyan webshopot szerettünk volna, ami a felhasználóknak nem csak a vásárlást könnyíti meg, de a rendeléssel kapcsolatosan felmerült ügyintézést is. Ezért jelenik meg az Online ügyintézés menüpont, ahol már néhány kattintással indítható az ügyintézés, ezáltal nem az ügyfélnek kell minket megkeresnie, hanem az ügyintézés során mi vesszük fel az ügyféllel a kapcsolatot. Az ügyfélélmény növelés érdekében számos eszközt használunk: -ingyen szállítás bizonyos értékhatár felett -az értékhatárhoz kötött választható ajándéktárgyakat, -százalékos kedvezményt, -hűségpontokat, amit értékeléssel, vásárlással, kép vagy videó feltöltéssel is növelhet - X+1 ajánlatokat, ahol a legolcsóbb termék ingyenes, stb...
Jól átlátható, könnyen használható, gyors webshopot álmodtunk, amely valamely termék kosárba helyezése után felhívja magára azon ügyfelek figyelmét, akik a böngészőben több tabon is dolgoznak.
Kifejezetten nagy hangsúlyt fektetünk a szállításra, így 1napos határidővel dolgozunk, ha a rendelés délig beérkezik, azt már másnap a horgász készhez veheti. Nem feledkeztünk meg kereskedelmi partnereinkről sem, ezért ők a regisztráció után láthatják az egyedi áraikat, kedvezményeiket, így adhatják le a rendeléseiket. Mára az ország ismert és szeretett horgász webáruházai közé kerültünk, amit megjelenésünkkel tükrözni, Az Év Honlapja szakmai elismeréssel pedig alátámasztani szeretnénk.

Célcsoport:

Horgászok

Videó:

Vissza

További pályaművek a kategóriában