Antik Vendégház

Antik Vendégház

Kategória:
Turizmus
A pályázat elérhetősége:
https://www.antikvendeghaz.hu/
Szavazás állása 5

Marketing célok:

Büszkék vagyunk arra, hogy sikerült egy több mint 100 éves „palóc” ámbitusos parasztházat - nem kis áldozatok árán - megőriznünk az utókornak, melyben Vendégeink, a régi bútorok között igazán otthonosan érezhetik magukat és nagyanyáink korába utazhatnak vissza. Célunk az, hogy minél több vendégünk megismerje és megszeresse a környéket és ezáltal kedvet kapjon a környék elhagyott házainak megmentésére.

A weboldal tervezésénél fontosnak tartottuk, hogy meggyőző képekkel mutassuk be a Vendégházat és a közeli látnivalókat mindezt egy könnyen és gyorsan kapcsolatot létrehozni tudó felületen mely nem tolakodó, de minden pillanatban – főleg a mobil nézetben – „kézre esik”.

Szándékaink szerint ez a felület ugyanazt az eklektikusságot tükrözi vissza mint maga az Antik Vendégház: A hagyomány és az értékek megőrzése a mai kor elvárásainak megfelelően komfort élménnyel párosítva. Hiszünk abban, hogy ez a website azt a réteget fogja megszólítani és „megérinteni” akiket mi célcsoportként meghatároztunk. 

Célcsoport:

A komfortot kereső aktív turisták, a romantikus szállásokat kereső középkorú családok, évfordulókat ünneplő 60+

Vissza

További pályaművek a kategóriában