Mákvirág Cukrászda - kézműves desszertműhely

Mákvirág Bonbon Kft.

Kategória:
Vendéglátás
A pályázat elérhetősége:
https://www.makvirag.hu
Szavazás állása 4

Marketing célok:

Mákvirág Cukrászda a kifinomult, modern francia vonalat képviseli. Mercs Emese cukrász és chocolatier igazi garancia a mennyei desszertekre. Aki egyszer kipróbálja nem fog csalódni! A cukrászda egységes arculattal és tudatos marketing koncepcióval bír, célcsoport megszólítása és tájékoztatása elsősorban online eszközök alkalmazásával történik. A cukrászdában kipróbálhatjuk az édességkészítés élményét workshop formájában, melyre jegyvásárlást támogató online modult biztosítunk, célunk, hogy a felhasználó számára még egyszerűbbé tegyük a foglalást. Aki Mákvirág élményt szeretne ajándékozni, az akár online is megvásárolhatja.
Az oldal egyik kiemelt célja a “Mákvirág torták” értékesítése, az érdeklődő az online tortavarázsló segítségével lépésről-lépésre összeállíthatja és megrendelheti kedvenc tortáját. Vizuálisan nem szembetűnő, mégis talán az egyik legfontosabb a technikailag precíz kivitelezés, mely során kiemelt figyelmet fordítottunk a SEO irányelvekre, valamint a beépülő modulok megfelelő működésére és a felhasználói élményre. 
Desszertjeik kizárólag minőségi hozzávalókból, maximális szakértelemmel, és szívvel-lélekkel készülnek családias, kézműves cukrászműhelyükben. Ezt a közvetlenséget az oldal is sugározza, a látogató bepillantást nyerhet a cukrászda termékkínálatába. Az oldal nyílt hangvétele a blog szekcióban is tetten érhető, aktuális hírekkel, ötletekkel, információ tartalmakkal kommunikál az érdeklődőkkel. A Mákvirág Cukrászda rövid idő alatt a régió meghatározó cukrászdájává nőtte ki magát.

Célcsoport:

Minőségi desszertek iránt érdekődő vendégek, üzleti ügyfelek.
Vissza

További pályaművek a kategóriában