Forma Dental Fogászati Klinika

PW Studio Kft.

Kategória:
Egészségügy
A pályázat elérhetősége:
https://www.formadental.hu
Szavazás állása 126

Marketing célok:

A Forma Dental Fogászati Klinika Debrecenben modern és korszerű környezetben, a hét akár bármely napján elérhető magas minőségű fogászati szolgáltatásokat kínál. Kihívást jelentett hogy bizalmat alakítsunk ki az oldal látogatóiban, hiszen senki sem szeret fogorvoshoz menni. A UX/UI tervezésnél az érdeklődő részletes tájékoztatását tartottuk szem előtt és a Klinika hitelességének, professzionális szolgáltatásainak, alkalmazott modern technológiák bemutatását. A honlap felépítését tapasztalati úton, a Klinika számára már bevált marketing szempontok mentén alakítottuk ki, melyeket a beépített CTA elemek támogatnak. 
A koncepciót a pácienseknek szóló előzetes tájékoztatás alapján terveztük meg, mely megmutatkozik az aloldalak üzenetében, logikai állomások sorrendiségében és felépítésében. A kezelések aloldalai jól áttekinthetőek, az adott egészségügyi problémára adnak informatív választ. A blog szekció a legnépszerűbb fogászati kérdésekben nyújt segítséget az érdeklődőknek. A Klinika szolgáltatásainak értékesítését magánszemélyeknek és vállalaltoknak szóló exkluzív fogászati kártya csomagok is támogatják.

Célcsoport:

A Klinika célcsoportja olyan páciensek, akik bármikor elérhető és minőségi fogászati szolgáltatást szeretnének igénybe venni.
Vissza

További pályaművek a kategóriában