Volvo autólízing kalkulátor

PW Studio Kft.

Kategória:
Az Év Kreatív megoldása
A pályázat elérhetősége:
https://volvo-lizing.pwstudio.hu
seoseeker

Online elemzés értékei

Technikai
index:
93%
Tartalmi
index:
58%
Népszerűségi
index:
43%

Marketing célok:

A Volvo tartós és biztonságos autóiról ismert. A Volvo Cars Hungary célja az igényes vásárlókör minőségi kiszolgálása. A vásárlási döntés elősegítése érdekében online lízingkalkulátort biztosít az eladásra kínált gépjárművekhez. A kalkulátorral bárki akár az otthon kényelméből, azonnal megtudhatja, milyen finanszírozással lehet az övé a kiválasztott autó. Egy adott modellről áttekinthető információt kapunk annak felszereltségéről, tulajdonságairól, a megfelelő futamidő kiválasztása után pedig a hitelajánlatot PDF-be is menthetjük. 

A microsite érkezési oldalként szolgál a Volvo eDM és PPC online marketing kampányaiban. A célcsoport számára olyan landing oldalt alakítottunk ki, mely értékes információkat biztosít és segíti abban, hogy kiválassza a számára legoptimálisabb autót és annak finanszírozási megoldását, majd kapcsolatba lépjen az értékesítőkkel.

Célcsoport:

A Volvo autólízing kalkulátor azoknak nyújt segítséget a döntésben, akik banki finanszírozás igénybe vételével szeretnének autót vásárolni.

Vissza

További pályaművek a kategóriában