ÜRES PÓLÓ Webáruház

ÜRES PÓLÓ Kft

Kategória:
E-kereskedelem
A pályázat elérhetősége:
https://www.urespolo.hu/
Szavazás állása 59

Marketing célok:

Az ÜRES PÓLÓ Webáruház egy családi vállalkozás, mely évről évre nagy ütemben fejlődik. Ezt a bővülő márkák és termékek száma is mutatja.

A Webáruházban több, mint 48.000 termék , 30 márka és 31 kategória közül lehet választani.

Célunk egy esztétikus, gyors és felhasználóbarát weboldal létrehozása volt, ahol egyaránt  B2B és B2C ügyfeleink kiszolgálása a fő szempont.

Igyekszünk a lehető legzöldebben működni, így nem használunk felesleges csomagolóanyagot és a rendeléshez e-számlát küldünk e-mailben.

Mindemellett fontosnak tartjuk, hogy a kapcsolódó szolgáltatásokban (ruházat feliratozás, logózás) is segítséget nyújtsunk. Rendszeresen osztunk meg edukációs anyagokat ( blog, termékismertető) és játékokkal színesítjük oldalunkat. 

Ügyfeleinket minél szélesebb körben szeretnénk kiszolgálni, ezért 7 féle fizetési mód  és 4 szállítási lehetőség közül választhatnak. 

Számunkra a  legfontosabb a vevők elégedettsége, így 30 napos tapintás Garanciát biztosítunk valamint folyamatosan figyelemmel követjük a visszajelzéseket és fejlesztjük a szolgáltatásainkat.

Oldalunkon lehetőség van Viszonteladónak jelentkezni

https://www.urespolo.hu/viszonteladokat-keresunk

vagy akár Egyedi árajánlatot kérni komolyabb mennyiségre. (több mint 50 db)

https://www.urespolo.hu/arajanlat

Összes termék https://www.urespolo.hu/termekek-1320/

Összes márka https://www.urespolo.hu/markak

Összes kategória https://www.urespolo.hu/kategoriak-1338

Célcsoport:

Szerencsére rendkívül széles a vásárlói közönségünk. Sima üres póló és egyszerű termékre mindig szükség lesz. Legyen szó akár 1 pulóverről vagy 300 darab galléros pólóról, mi bárkinek tudunk segíteni.

Vissza

További pályaművek a kategóriában