Ausztriai apartmanok - luxus apartmanok a tavak birodalmában

PW Studio Kft.

Kategória:
Kereskedelem
A pályázat elérhetősége:
http://www.ausztriai-apartmanok.hu/hu
seoseeker

Online elemzés értékei

Technikai
index:
91%
Tartalmi
index:
95%
Népszerűségi
index:
25%

Marketing célok:

Az Alpe-Adria Apartmanház Ausztria egyik legszínesebb és legkedveltebb területén, Karintiában helyezkedik el. Az 1980-as évek végén épült szállodát teljeskörűen felújították és most eladásra (befektetésként) kínálják. Erre a célra terveztük weboldalukat, melyben nagyfokú figyelmet fordítottunk a felhasználói élmény maximális kielégítésére. 
Koncepciónk, hogy a látogató maradéktalanul átélhesse Karintia mesebeli hangulatát. Ezt támogatja a honlap színeinek, képanyagánnak harmóniája, a letisztult garfikai elemek használata és a nyugalom hangulatát tükröző egyszerűség. Az oldalon szereplő térkép az apartmanház kiváló elhelyezkedését szemlélteti. Az apartmanok bemutatásánál egyedileg tervezett 3D-s terveket alkalmaztunk. A lakások nagyszerű panorámáját életre keltő vizualitás, valamint a befektetés megtérülését szemléltető diagramok, számadatok segítik a felhasználó informálódását.

Célcsoport:

Az “ausztriai apartmanok” weboldal célcsoportja olyan befektetők, akik hosszútávú, biztos ingatlan befektetésben gondolkoznak Ausztriában.
Vissza

További pályaművek a kategóriában