Tropicarium- Oceanárium Kft

Tropicarium Oceanárium Kft.

Kategória:
Turizmus
A pályázat elérhetősége:
https://tropicarium.hu/
Szavazás állása 2

Marketing célok:

A weboldalunk röviden szóban és képekben is bemutatja a Tropicariumot. A weboldal a tengerek-óceánok, és főleg a cápás állatkert hangulatának átadására jött létre. Az állatkertünk lakói között megtalálhatók cápák, aligátorok, egzotikus hüllők és kétéltűek, kis majmok, madarak, és több ezer színes halfaj.

A cápaakvárium alatt húzódó 12 méteres látványalagútban látogatóink karnyújtásnyira csodálhatják meg a homoki tigris-, és barna szirtcápákat.

Az érdeklődők a weboldalon könnyen és egyszerűen, áttekinthető felületeken tájékozódhatnak a legfontosabb, legkeresettebb információkról: nyitvatartásról, jegyárainkról.

A weboldal célja a látogatószám növelése, könnyen kezelhető és látványos aloldalak biztosításával, állatok bemutatásával. Az oldal tartalmát folyamatosan frissítjük aktuális hírekkel, időszakos programok, fontos tudnivalók bemutatásával.

Célunk még a cápaakváriumot is magába foglaló rendezvénytermünk -mint bérelhető helyszín- népszerűsítése, továbbá az általunk ott szervezett rendezvények bemutatása, mint gyerekszülinap, alagútvacsora stb.

A felhasználók részére kényelmi megoldásokat kínálunk pl. a Tropicarium megközelíthetősége kapcsán linkeket helyeztünk el, így telefonjukon egy kattintással könnyen navigálhatnak állatkertünkbe tömegközlekedéssel vagy autóval is.

Egyszerűen foglalhatnak időpontot csoportos látogatáshoz on-line jelentkezés formájában, kérhetnek ajánlatot a rendezvénytermünk bérlésével kapcsolatban röviden, adataik megadásával.

Social felületeink is egy kattintásnyira megtalálhatók weboldalunkról indulva.

Jelentős számú külföldi látogatók részére oldalunk angol és szlovák nyelven is elérhető.

Célcsoport:

Minden korosztálynak ajánljuk, főként családoknak. A Tropicarimban kicsik és nagyok egyaránt jól érzik magukat, tartalmas és élménydús kikapcsolódást nyújt 0-99 éves korig.

Vissza

További pályaművek a kategóriában