Épkerservice Zrt. építőipari vállalkozás weboldala

PW Studio Kft.

Kategória:
B2B weboldalak
A pályázat elérhetősége:
http://www.epkerservice.hu
seoseeker

Online elemzés értékei

Technikai
index:
87%
Tartalmi
index:
91%
Népszerűségi
index:
14%

Marketing célok:

Az ÉPKERSERVICE ZRT. már 33 éves építőipari tapasztalattal bír, sikeres, nagy volumenű beruházásokat maga mögött hagyva a mély- és magasépítés területén. 
A fejlesztési projekt célja, olyan referencia oldal kialakítása, mely minden eszközében, megjelenésben tükrözze a cég grandiózus projektjeit. 
A referencia projektek bemutatásánál a “kevesebb mindig több” elvét követve az egyszerűséget és az átláthatóságot tartottuk szem előtt. Egy olyan CMS rendszeren adminisztrálható felületet fejlesztettünk, mely adminisztrátori hatáskörben könnyen kezelhető, de végeredményeképpen mégis egyedi megjelenésű referencia esettanulmányok jönnek létre az egyes referencia projektekhez. Ezek vizualitásukban természetesen alkalmazkodnak a megjelenítő eszköz kijelzőjéhez.
A weboldal rendelkezik egy projekt micro site-tal, mely landoló oldalaként funkcionál a cég egyik beruházásának, értékesítési keresőmarketing kampányához.

Célcsoport:

A honlap célcsoportja kettős. Egyrészről az állami, önkormányzati projektek megkereséseit, másrészről a saját lakóingatlan beruházásaik iránt érdeklődő magánszemélyek igényeit kívánja kielégíteni.
Vissza

További pályaművek a kategóriában