IKON Street Debreceniző - minőségi street food

PW Studio Kft.

Kategória:
Vendéglátás
A pályázat elérhetősége:
http://www.ikonstreet.hu
seoseeker

Online elemzés értékei

Technikai
index:
87%
Tartalmi
index:
90%
Népszerűségi
index:
44%

Marketing célok:

Az IKON Restaurant Debrecen weboldala korábban már elnyerte a zsűri tetszését Az Év Honapja 2013. versenyen. Ügyfelünk elégedettségének köszönhetően idén az étterem Street Food-jának menürendelő oldalát fejleszthettük, nagy figyelmet fordítva a felhasználó érzékeinek stimulálására. 
A honlap tervezésekor szerettük volna átadni azt a hangulatot, életérzést, mely az IKON ételeit inspirálja. Ezt szolgálja a főoldalon elhelyezett videó, valamint az ételek egyénre szabott elkészítésének rendelési lehetősége. 
Fejlesztésekor nem a megszokott módszereket alkalmaztuk. A Facebook fejlesztési koncepcióját követve csapatunk is a React motor segítségével jeleníti meg a webes tartalmakat. Ez a webalkalmazás a jelenkori technológiákat teljes mértékben kihasználva, a legoptimálisabb módon igyekszik kiszolgálni felhasználóit, ezzel téve a felhasználói élményt maradandóvá.

Célcsoport:

Az IKON Street célcsoportja olyan debreceniek, akik a hagyományos hamburgerek helyett valami különlegeset keresnek. Emellett fontosnak tartják az ételek alapanyagainak jó minőségét, hiszen a mondás is tartja: “az vagy, amit megeszel”.

Videó:

Vissza

További pályaművek a kategóriában