Fehérvár Hero

Absurd Reklámügynökség

Kategória:
Az év applikációja
A pályázat elérhetősége:
https://hero.fehervar.hu/
Szavazás állása 19

Marketing célok:

A projekt célja egy olyan játék elindítása, amely a Székesfehérváron élőket nemtől és kortól függetlenül közösséggé kovácsolja. A monoton mindennapokat izgalmasabbá és élménydúsabbá varázsolja azzal, hogy 60 napon keresztül, napi rendszerességgel olyan dolgokat tegyenek, vagy próbáljanak ki, amit eddig nem tettek, vagy nem volt rá alkalmuk, esetleg nem volt hozzá bátorságuk. Olyan élmények kipróbálására invitálja az embereket, amelyek korábban meg sem fordultak a fejükben.

Röviden:
• Minden napra (hétre) egy kihívást adni a játékos kedvűeknek
• Vidám percek
• Kimozdítani az embereket a komfort zónájukból + önbizalom növelése (DARNEL filozófia)
• Szemléletformálás: 
  o példamutató magatartás
   o önkéntesség
• Közösségépítés
• Elvinni az embereket fehérvári eseményekre, helyszínekre

Játék leírása: A játékosok az applikáción keresztül minden nap kapnak egy feladatot, ami olykor meghökkentő, olykor megmosolyogtató esetenként megható, ám könnyen teljesíthető, és a legtöbb esetben kapcsolódik Székesfehérvárhoz. Az applikációhoz egyedileg terveztünk egy figurát (Hero Herold bagoly) amely végigkíséri a Hőseinket, és folyamatosan motiválja a feladat elvégzésére őket. Feladattípustól (keresd meg típusú feladat - QR kódos azonosítással, menj el valahova - GPS alapú beazonosítás, készíts képet adott helyen - fotófeltöltés, önigazolásos) függően elvégzett feladatért pontszámot kapnak, és ranglistán követhetik a játék állását, láthatják mások aznapi megoldásait, értékelhetik like-al. Akik elérnek adott szintet, azok Badge-et és beváltható ajándékokat kapnak (logozótt maszk, logos tetoválás, poló. stb). Aki a játék végéig a legtöbb pontot gyűjti, az lesz Fehérvár Hőse cím viselője, és megnyeri a fődíjat (élménycsomag).

Minta feladatok:
- Munkahelyedre érve rakj rendet kollégád íróasztalán, mielőtt ő beérne!
- Mutasd meg egyenruhásaink emberi arcát: készíts velük selfie-t! (rendőrrel, tűzoltóval, mentőssel, biztonsági őrrel, nővérrel,orvossal stb.)!
- Csalj mosolyt egy nő/lány arcára: adj az első szembejövőnek egy szál virágot!
- Hagyj egy könyvet ajándék masnival és egy kedves üzenettel egy belvárosi padon!
- Ülj be egy kávézóba és mondd el a felszolgálónak, hogy miért tartod fontosnak a munkáját.

Platformok: IOS, Android

Célcsoport:

20-60

Vissza

További pályaművek a kategóriában