easyTRACK GPS járműkövető és flottamenedzsment rendszer

PW Studio Kft.

Kategória:
B2B weboldalak
A pályázat elérhetősége:
https://info.easytrack.hu
Szavazás állása 0
seoseeker

Online elemzés értékei

Technikai
index:
80%
Tartalmi
index:
95%
Népszerűségi
index:
64%

Marketing célok:

A T.E.L.L. Rendszerszolgáltatások Kft. a hazai járműkövetési piac meghatározó szereplője. Fő tevékenysége a GPS alapú nyomkövetés, flottakövetés, sofőrazonosítás és számos egyéb szolgáltatás.

A weboldalfejlesztés a cégre jellemző folyamatos megújulás és modern, naprakész megoldások jegyében valósult meg. A reszponzív oldal kialakításánál célunk volt, hogy a friss, letisztult dizájn mellett a weboldal felhasználóbarát maradjon, és ahogyan a nyomkövető rendszer is, a honlap is bármely eszközön zökkenőmentesen működjön. A weboldalt összekapcsoltuk az easyTrack vállalatirányítási rendszerével, így az ügyfelek „realtime” személyre szabott információt kapnak, mely jelentősen megkönnyíti az ügymenetet. 

A weboldalt online marketing kampányok fogadására terveztük. A meghatározott célterületek számára létrehozott landoló oldalakon keresztül érjük el a leendő ügyfeleket.

Célcsoport:

Járműflottával rendelkező cégek a következő felhasználási területekről: kereskedelem, mezőgazdaság, árufuvarozás, munkagépek és személyszállítás.

Videó:

Vissza

További pályaművek a kategóriában