Gyerekruhaklub webáruház

PW Studio Kft.

Kategória:
E-kereskedelem
A pályázat elérhetősége:
https://www.gyerekruhaklub.hu
Szavazás állása 1
seoseeker

Online elemzés értékei

Technikai
index:
96%
Tartalmi
index:
96%
Népszerűségi
index:
35%

Marketing célok:

A Gyerekruha Klub webáruházban minőségi, márkás gyerekruha termékekből válogathatunk akár a kanapéról. A termékek párhuzamos kategorizálása és egyedi szűrőrendszer könnyíti meg a vásárlók döntését. A webshop vásárlóinak többsége visszatérő, ezért olyan perszonalizált ajánlatokat kínál számukra, mely napról-napra követi gyermekeik fejlődését, növekedését. A VIP tagság tovább ösztönzi a vásárlást kizárólagos akcióival, személyre szabott ajánlataival. A VIP tagság mellett törzsvásárlói programmal is kedveskedik a webáruház a vásárlóinak. A weboldal használata során megadhatjuk gyermekeink adatait, így könnyen és gyorsan át tudjuk tekinteni azokat a termékeket amelyek számunkra értékesek lehetnek, elkerülve a több ezer termék közötti válogatást. Az oldal elsősorban anyukákhoz szól, ezért a design kialakításánál fontos szempont volt, a hangulatos, vidám és funcionális megjelenés, minőségi vásárlói élmény nyújtása.

Az oldal szörnyecskéi egyedi személyiséggel rendelkeznek, akik az online és az offline kampányokban is fontos szerepet kapnak. A webáruház mind az anyukák, mind a ruhákat viselő gyerekek számára szeretne maradandó élményt adni, ami hatékonyan támogatja a vásárlói hűséget és kötődést.

Számos, az értékesítést támogató online eszköz kapcsolódik az oldalhoz, az egyes aloldalak erre tekintettel kerültek kialakításra. A weboldalon a vásárlói célcsoport számára értékes blog bejegyzések érhetőek el.

Célcsoport:

Olyan anyukák, akik minőségi gyerekruházati termékeket az otthon kényelméből szeretnék megvásárolni.

Vissza

További pályaművek a kategóriában