Stílusos Vidéki Éttermiség - Mád 9.0

PW Studio Kft.

Kategória:
Vendéglátás, Turizmus
A pályázat elérhetősége:
https://regisztracio.svet.hu
Szavazás állása 3
seoseeker

Online elemzés értékei

Technikai
index:
82%
Tartalmi
index:
83%
Népszerűségi
index:
27%

Marketing célok:

Mindenki szeret néha elszakadni a nagyváros zajától, és kipróbálni a vidék színes gasztonómiai palettáját, stílusosan. A SVÉT egyesület tagjai azonos látásmóddal rendelkező, eltérő stílusú éttermek képviselői. A SVÉT szervezésében évről évre különböző helyszíneken, családias környezetben találkozhatunk kiváló séfek fogásaival. 

A micrositetal a SVÉT 2017. őszi gasztronómiai rendezvény könnyed és egyben professzionális jellegét erősítettük. Az oldal a rendezvény népszerűsítése mellett regisztrációs lehetőséget is biztosít az eseményre. A regisztráció során bankkártyás fizetést biztosítunk a látogatónak - automatikus számlázással -, aki a visszaigazoló emailben egyedi vonalkódot kap, mely az eseményre való QR kódos beléptetéshez szükséges. A weboldalba épített térkép modulban googlemapen markerekkel jelöltük az esemény belépési pontjait. Ha a látogató engedélyezi a pozícióját a mobil böngészőnek, úgy a saját pozícióját is meg tudjuk jeleníteni a helyszínen a könnyebb tájékozódás érdekében.

A headerben található videó a színes programot és a kiállítókat mutatja be. A SVÉT fő kommunikációs csatornája a Facebook, ezért a postok API-n keresztül  automatikusan megjelennek a weboldalon.

Célcsoport:

Az igényes gasztronómia iránt érdeklődő vendégek, akik szívesen kikapcsolódnának egy kötetlen, kellemes, vidéki környezetben.

Videó:

Vissza

További pályaművek a kategóriában