Eros | Design - Honlap feltörekvőknek

Eros | Design

Kategória:
Szolgáltatás
A pályázat elérhetősége:
https://erosdesign.hu/
Szavazás állása 2

Marketing célok:

Honlapom célja, hogy felhívjam kezdő és fejlődő vállalkozók figyelmét a weboldalakban rejlő lehetőségekre, ezzel támogatva előre lépésüket.

Hiszek a személyességben és a bizalom erejében, amely mindennél jobban támogatja az eredményes együttműködéseket. Weboldalam ezért az én történetem is elmeséli, személyemet tükrözi, hogy a hasonló elveket való emberek találjanak rám, élménnyé téve a közös munkát.

Szintén kiemelkedőnek tartom a pontos tájékoztatást, így szolgáltatási területeim célzott ajánlatokat is tartalmaznak, hogy mindenki megtalálhassa a neki legmegfelelőbb weblap | webshop konstrukciót árakkal és a felhasznált bővítményekkel, munkafolyamatokkal.

Honlapom kialakításával és tartalmával szeretném prezentálni, hogy megéri a fentiek elvek mentén kialakítani a weboldalakat. A hozzám fordulóknak ugyanezen elvek mentén építem fel online irodáját | otthonát.

Olyan vállalkozók és vállalkozások számára ajánlom honlap szolgáltatásaimat, akik hisznek a sikerben és vállalják az oda vezető, kihívásokkal teli utat. És mindeközben ezen az úton szeretnének inspiráló együttműködésekben részt venni, újdonságokat megismerni.

Célcsoport:

Kezdő és fejlődő vállalkozók, akik többet akarnak kihozni a tevékenységükből online megjelenésükkel. Egyéni vállalkozóknak | kis- és középvállalkozásoknak. Weboldal | webshop fejlesztés és iránt érdeklődőknek.

Vissza

További pályaművek a kategóriában