Hosszabbít 'Az Év Honlapja'

2019-10-16

Meghosszabbított határidővel lehet még jelentkezni hazánk legrangosabb online marketing pályázatára, ‘Az Év Honlapjára’. A legjobb honlapokat, applikációkat, rendezvény oldalakat, influencer kampányokat, digitális marketing- és technológiai megoldásokat 26 kategóriában várja a szakmai zsűri, november 6-án éjfélig. Itt a legjobb lehetőség, hogy megmérettesd a digitális marketinged!

A pályázók figyelmébe ajánljuk a vállalatokat érintő digitális kihívások érdekében bevezetett új kategóriákat, mint a véleményvezérek Influencer kampányai, a profi programozók Technológiai- és Digitális megoldásai vagy az egyre népszerűbb Agrár és Rendezvény kategóriák.

„Rendkívül sok új honlappal és eseménnyel bővült idén is a marketing tér. Nonprofit szakmai versenyünk célja, hogy a legjobb megoldásokat minden évben díjazzuk és a közösség elé tárjuk. ’Az Év Honlapja’ pályázat épp ezért egy biztos pont kíván lenni ebben a hatalmasra nőtt digitális labirintusban.”  - mondta Varga István László, a pályázat alapítója.

Érdemes minél hamarabb nevezni, hiszen ez előnyt jelent a közönségszavazatok gyűjtésében. 

Pályázni az www.azevhonlapja.hu oldalon november 6. éjfélig lehet. A zsűrizést követően az ünnepélyes díjátadóra a november 27-én kerül sor.
Nevezz weboldallal, applikációval, marketing vagy technológiai megoldással és közösségi vagy kreatív kampánnyal és legyen Tiéd 2019-ben ‘Az Év Honlapja’ díj!

’Az Év Honlapja’ Team

 

Vissza

Gerillamarketing a gyakorlatban

2024. 05. 03.
Lehet egy váratlan utcai kampány, egy humoros vagy meghökkentő reklámvideó, vagy akár egy interaktív esemény, amely az embereket bevonja és meglepi. A gerillamarketing célja az, hogy az…
Bővebben

Gerillamarketing: eszközöktől a gyakorlatig

2024. 05. 02.
A gerillamarketing olyan szokatlan és kreatív marketingstratégia, amelynek célja, hogy minimális erőforrásokkal maximális eredményeket érjen el. Mindez „Out of the Box” ez a…
Bővebben

“A lényeg, hogy a felhasználó azt érezze, hogy a weboldalon tényleg örömmel várjuk, teljeskörűen informáljuk.”

2024. 05. 02.
A Danone csapata az "Az Év Honlapja" pályázaton, Rendezvény kategóriában, Az Év Honlapja díjat zsebelte be. A nevezéssel nem csupán a kihívások izgalmát keresték,&nb…
Bővebben
További hírek