Íme 2019 legjobb honlapjai!

Íme 2019 legjobb honlapjai!
2019-11-28

18. alkalommal került megrendezésre az online marketingkommunikációs szakma legrangosabb hazai eseménye, Az Év Honlapja pályázat. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyen összesen 183 nevezés érkezett.

A díjátadóra 2019. november 27-én az Extra Budapest színpadán került sor. Varga István László, a pályázat alapítója, valamint Dr. Eszes István, zsűrielnök ünnepélyes keretek között hirdették ki az 2019. év nyerteseit.

„Az idei termés rendkívül gazdag lett. Pályázóink mindegyike komolyan vette az okos eszközök elterjedését és már eleve mobilra tervezett honlapokkal startolt. Vezető nemzetközi és hazai digitális marketing szakemberek egyöntetű véleménye, hogy az első három legfontosabb marketing eszköz egyike a honlap. Ez a trend várhatóan a jövőben sem változik. A hazai specializált digitális ügynökségek és webfejlesztő csapatok előretörése már évek óta tart. Ennek eredményeképpen számos kimagasló és szakmailag igényes pályázatot díjazhatott a szakmai zsűri! ” - mondta Varga István, a pályázat alapítója.

A pályázatra egyébként a legtöbb nevezés a Szolgáltatás (25), az E-kereskedelem (20), illetve Az Év applikációja (15) kategóriába érkezett. Emellett számos kiváló megoldás született például Márkasite kategóriában is.

Az estről díjjal térhetett haza többek között a Pregprogram, a Praktiker mobil applikáció, a Halott Pénz weboldala, az Nr.8. Restaurant & Beer, de elismerést kapott Miskolc Megyei Jogú Város honlapja, a Bár Show, a Kreatív Kedd, a Halott Pénz oldalai mellett az Országos Bírósági Hivatal, a Pénzügyminisztérium okosan a pénzzel oldala, valamint a Kék-sárga kárbejelentőt kiváltó E-kárbejelentő alkalmazás, a Művészetek Háza Veszprém, a Small Friday és a Sportoljma weboldala is.

2019 Az Év Honlapja Abszolút győztese a Mateking.hu lett.

A Közönség díjat több mint 5960 szavazattal az xEmblémázás.hu weboldal nyerte. Az Internet Kultúra Fővárosa díjat pedig ismét, immáron hatodik alkalommal Debrecen városa tudhatja magáénak!

Gratulálunk a nyerteseknek!

A díjazottak teljes listája az alábbi linken érhető el:
https://www.azevhonlapja.hu/dijazottak/dijat-nyert-weboldalak-2019

Vissza

Hogyan kommunikálj a közönségeddel?

2024. 04. 19.
Gondolatainkat és önmagunkat akkor tudjuk a legjobban kifejezni, ha kommunikálunk. A kommunikációs folyamat során mindig információkat adunk át és cserélünk az online- és az offline tér…
Bővebben

“Egy ilyen szolgáltatásnak igenis helye van a piacon.”

2024. 04. 17.
Mai interjúnkban dr. Radics Ottót kérdeztük, az Utánvét Ellenőr alapítóját és tulajdonosát, akit innovációjáért Az Év Technológiai megoldása kategóriában különdíjjal jutalmaztunk, így i…
Bővebben

AI alapú marketing megoldások

2024. 04. 15.
Az elmúlt években a mesterséges intelligencia (AI) megjelenése forradalmasította a marketing világát. Az AI nem csupán egy új technológiai trend, hanem egy olyan eszköz, amely lehe…
Bővebben
További hírek