Mi tartozik az Önkormányzatok és települések kategóriába?

2021-10-06

Magyarországon a helyi közügyek intézése és a helyi közhatalom gyakorlása érdekében helyi önkormányzatok működnek.

Települési önkormányzatok a községekben, a városokban, járásszékhely városokban, megyei jogú városokban és a fővárosi kerületekben működnek. A területi önkormányzatok pedig a megyékben. A fővárosi önkormányzat egyszerre települési és területi önkormányzat is.

Ebbe a kategóriába nevezhet minden helyi önkormányzat, ami a közügyek lényegi részét saját hatáskörében szabályozza és igazgatja a helyi lakosság érdekében, illetve ide tartozik minden hazai település weboldala is.

Minden önkormányzatnak szüksége van egy csatornára, melyen keresztül az adott település lakossága felé nyújt információkat és bizonyos államigazgatási szolgáltatásokat, kommunikál a térségben letelepedett vagy letelepedést tervező vállalkozásokkal, valamint turisztikai szempontból is meg kell jelenítenie az adott várost / községet.

Ez a csatorna a weboldal, amit fontos, hogy felhasználóbarát és esztétikus megjelenésű legyen. Napjainkban az emberek szeretik ügyeiket online intézni, így elengedhetetlen, hogy egy jól működő, sok funkcióval és információval ellátott felülettel találkozzon a honlapra látogató.

Ha rendelkezel ilyen weboldallal és szeretnél visszajelzést kapni egy szakmailag elismert zsűritől, nevezd be ’Az Év Honlapja’ pályázaton!

Vissza

Gerillamarketing a gyakorlatban

2024. 05. 03.
Lehet egy váratlan utcai kampány, egy humoros vagy meghökkentő reklámvideó, vagy akár egy interaktív esemény, amely az embereket bevonja és meglepi. A gerillamarketing célja az, hogy az…
Bővebben

Gerillamarketing: eszközöktől a gyakorlatig

2024. 05. 02.
A gerillamarketing olyan szokatlan és kreatív marketingstratégia, amelynek célja, hogy minimális erőforrásokkal maximális eredményeket érjen el. Mindez „Out of the Box” ez a…
Bővebben

“A lényeg, hogy a felhasználó azt érezze, hogy a weboldalon tényleg örömmel várjuk, teljeskörűen informáljuk.”

2024. 05. 02.
A Danone csapata az "Az Év Honlapja" pályázaton, Rendezvény kategóriában, Az Év Honlapja díjat zsebelte be. A nevezéssel nem csupán a kihívások izgalmát keresték,&nb…
Bővebben
További hírek