Közösségi oldal és marketing megoldások kategóriába tartozik a weboldalad?

2021-10-28

A közösségi oldalak, vagy közösségi hálók egyik fő célja, hogy a felhasználó szabadon kommunikálhasson ismerőseivel, vagy akár egy idegennel is egy adott témában.

Az online közösségi portálok nélkül ma már elképzelhetetlen az emberek élete. Az internetfelhasználók ezeken a felületeken tesznek szert új ismeretségekre, itt tartják a kapcsolatot a barátaikkal, találkozókat szerveznek stb.


Ezek a platformok arra is lehetőséget teremtenek, hogy megosszák a fényképeiket, videóikat, hangulataikat a barátaikkal és többi ismerőseikkel.

Azok a kommunikációs lehetőségek, amiket ezek a weboldalak kínálnak, vonzók lehetnek minden korosztály számára. Különböző eszközöket nyújtanak a felhasználóknak, melyek segítségével könnyedén kifejezhetik saját egyéniségüket, érzelmi állapotukat, hangulataikat és véleményüket. A másokkal való kapcsolattartás és interakció, az információ áralmása az oldalra látogatók között kulcsszerepet játszik. 

A tematikus közösségi platformokra általában azok látogatnak, akiknek valamilyen információra van szükségük egy termékről, szolgáltatásról. Az itt folyó chatek segítségével, az egymás számára ismeretlen felhasználók egy közösséget alkotnak és segítik egymást tapasztalataikkal.


Ebbe a kategóriába olyan weboldalak nevezéseit várjuk, melyek közös érdeklődéssel rendelkező felhasználók csoportjait jelenítik meg. Mivel az állandó többirányú kommunikáció alapvető része ennek a szekciónak, így a fogyasztó is beleszólhat, szerkesztheti, sőt irányíthatja is a tartalmat. Fontos, hogy mindez kiegészüljön egy teljes mértékben felhasználóbarát és könnyen navigálható felülettel, amely így tökéletesen előtérbe tudja helyezni a célcsoport preferenciáit.

Szeretettel várjuk ’Az Év Honlapja’ pályázaton a közösségkovácsoló weboldalakat.

Vissza

Gerillamarketing a gyakorlatban

2024. 05. 03.
Lehet egy váratlan utcai kampány, egy humoros vagy meghökkentő reklámvideó, vagy akár egy interaktív esemény, amely az embereket bevonja és meglepi. A gerillamarketing célja az, hogy az…
Bővebben

Gerillamarketing: eszközöktől a gyakorlatig

2024. 05. 02.
A gerillamarketing olyan szokatlan és kreatív marketingstratégia, amelynek célja, hogy minimális erőforrásokkal maximális eredményeket érjen el. Mindez „Out of the Box” ez a…
Bővebben

“A lényeg, hogy a felhasználó azt érezze, hogy a weboldalon tényleg örömmel várjuk, teljeskörűen informáljuk.”

2024. 05. 02.
A Danone csapata az "Az Év Honlapja" pályázaton, Rendezvény kategóriában, Az Év Honlapja díjat zsebelte be. A nevezéssel nem csupán a kihívások izgalmát keresték,&nb…
Bővebben
További hírek