A MABISZ E-kárbejelentője nyerte el 2021-ben Az Év technológiai megoldása Díjat!

2022-01-27

Gratulálunk a MABISZ-nak az E-kárbejelentő - a gyors biztosítási ügyintézés applikációja pályaművel elnyert Az Év technológiai megoldása Díjhoz!

Nagy örömünkre szolgál, hogy a 2021-es évben a kategóriát a Pénzügyminisztérium és az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatásával indíthattuk.

Az e-kárbejelentő a baleseti túlélés univerzális eszköze. Rendkívül fontos, hiánypótló alkalmazás!
A baleseti ügyintézés még a modern korban is hosszas, bonyolult, és stresszes folyamat lehet. Az alkalmazás éppen ilyen helyzetek hatékony kezelésére készült.
Pár kattintással a könnyen kezelhető felületen szinte magától értetődően tölthetjük ki az összes szükséges adatot. A baleset jellemzőit, saját biztosítási adatainkat tagolt, egyszerűen értelmezhető menüpontokban adhatjuk meg.
A megújult applikációnak köszönhetően már kettő adat megadásával lehívhatjuk biztosítási adatainkat, amely nem csak leegyszerűsíti, de meg is gyorsítja a kárrendezés folyamatát.
 

Vissza

Gerillamarketing a gyakorlatban

2024. 05. 03.
Lehet egy váratlan utcai kampány, egy humoros vagy meghökkentő reklámvideó, vagy akár egy interaktív esemény, amely az embereket bevonja és meglepi. A gerillamarketing célja az, hogy az…
Bővebben

Gerillamarketing: eszközöktől a gyakorlatig

2024. 05. 02.
A gerillamarketing olyan szokatlan és kreatív marketingstratégia, amelynek célja, hogy minimális erőforrásokkal maximális eredményeket érjen el. Mindez „Out of the Box” ez a…
Bővebben

“A lényeg, hogy a felhasználó azt érezze, hogy a weboldalon tényleg örömmel várjuk, teljeskörűen informáljuk.”

2024. 05. 02.
A Danone csapata az "Az Év Honlapja" pályázaton, Rendezvény kategóriában, Az Év Honlapja díjat zsebelte be. A nevezéssel nem csupán a kihívások izgalmát keresték,&nb…
Bővebben
További hírek