Hosszabbít ’Az Év Honlapja’ pályázat!

December 15-ig várjuk pályázatodat!
2023-10-16

Az Év Honlapja pályázat, amely évről évre megmutatja a digitális világ legjobbjait, most egy izgalmas fordulatot vesz. Meghosszabbított nevezési határidővel 2023. december 15. éjfélig várjuk a jelentkezéseket! Ez azt jelenti, hogy több időt kapnak a legújabb, friss projektek befejezésére és benyújtására, ezáltal pedig lehetőség nyílik a kreatív ügynökségeknek és vállalatoknak arra, hogy az egész éves munkájuk termését mutassák be a közönségnek és a zsűrinek.

A digitális világ folyamatosan változik és fejlődik. Új technológiák jelennek meg, új tervezési irányzatok alakulnak ki, és az online felhasználók igényei is állandóan alakulnak. Ehhez alkalmazkodva hoztunk létre idén két új kategóriát az ,,Ingatlant” és az ,,Ai alapú marketing megoldásokat”. A verseny keretében a pályázók lehetőséget kapnak bemutatni az elmúlt év során végzett munkájukat, és megmérettetni magukat a digitális világ élmezőnyében.

A honlapokat a szakmai zsűri és a közönség is értékeli. A pályázaton 30 kategóriában lehet nevezni december 15. éjfélig. Itt a lehetőség, hogy megmérettesd magad és weboldalad a digitális világban!

Érdemes minél hamarabb nevezni, hiszen ez előnyt jelent a közönségszavazatok gyűjtésében. Ennek megfelelően a közönségszavazást is meghosszabbítottuk december 20-ig, hogy a pályázóinknak legyen elég idejük mozgósítani a rajongóikat és a közösségüket.

Nagy örömünkre szolgál, hogy ‘Az Év Honlapja’ az elmúlt években több, mint 800 díjat adhatott át a magyar marketingeseknek, programozóknak, weboldal tulajdonosoknak és a vállalkozások vezetőinek. Idén is arra biztatjuk pályázóinkat, hogy legyenek bátrak és nevezzék be honlapjukat a 30 kategória valamelyikébe. 

A bírálati szempontok közé tartozik a felhasználói élmény, a kreativitás, a dizájn és a reszponzivitás. A zsűri ezenfelül nagy figyelmet fordít a kategóriának megfelelő tartalomra is.

Pályázni december 15. éjfélig a www.azevhonlapja.hu oldalon van lehetőség. Nevezz weboldaladdal vagy applikációddal és legyen Tiéd 2023-ban ‘Az Év Honlapja’ díj!

‘Az Év Honlapja’ díjátadó esemény részleteiről később tájékoztatjuk pályázóinkat..

Az Év Honlapja Team

Vissza

Az AR térhódítása

2024. 04. 26.
A kiterjesztett valóság más néven augmentált valóság (angolul augmented reality, AR) a valóság egyfajta virtuális kibővítése valós időben, valós környezetben. Megvalósulhat egy mobiltel…
Bővebben

Az AR térhódítása

2024. 04. 26.
A kiterjesztett valóság más néven augmentált valóság (angolul augmented reality, AR) a valóság egyfajta virtuális kibővítése valós időben, valós környezetben. Megvalósulhat egy mobiltel…
Bővebben

“A mottónk: Digitális jelenléted, amire mi is büszkék lehetünk.”

2024. 04. 24.
A mai interjúnkban a YCO Digital Agency csapatát kérdeztük, akik Márkasite kategóriában Minőségi díjat szereztek. A YCO Digital Agency csapata azt tanácsolja azoknak, akik most kez…
Bővebben
További hírek