Valami új, mégis már ismert: új kategóriánk, az Ipari weboldalak

2021-08-31

‘Az Év Honlapja’ a 2021-es évben jubileumi születésnapját ünnepelve 2 új kategóriával bővült, amelyből az egyik az Ipari weboldalak!

‘Az Év Honlapja’ 20. születésnapi évében az eddig 26 pályázható kategóriáinak tárháza 2-vel bővült, amikből az egyik az Ipari weboldalaké.

 

Ebbe a csoportba olyan weblapokat várunk, amelyek tevékenységének középpontjában a gyártás és a kereskedelem áll, megjelenését tekintve pedig esztétikus, érthető felület. 

 

Napjainkban az Ipar 4.0 koncepción alapuló gyárműködtetés egyre népszerűbb, köszönhetően a gyártás-technológiai és hatékonyságbeli előnyeinek. Korábban a webfejlesztés az ipari területre megjelenítés szempontjából kevésbé terjedt ki, mostanra azonban ennek szerepe nőtt, és egyre több olyan alkalmazás kerül napvilágra, amelyekben ez a két területrész egybeolvad. 

 

Egy ipari weblap felépítésének legfontosabb szempontja, hogy egy olyan honlappal találkozzon a felhasználó, amely fő tulajdonságai közé tartozik a reszponzivitás, egyszerű kezelhetőség, miközben minél több információt ad átfogóan a cég profiljáról. 

 

Alkatrészeket gyártasz egy ismert cég számára, vagy különböző technológiai megoldásokat kínálsz? Amennyiben a te szakmai szótáradban is szerepelnek az automatizáció, hatékonyságnövelés, logisztika, robotizáció, digitalizáció vagy szállítmányozás szavak, nagy valószínűséggel honlapod helye az Ipari weboldalak kategóriánkba van!

 

Ismertesd meg a közönséggel és más cégekkel vállalkozásodat, szerezz értékes kapcsolatokat, és legyél még sikeresebb a piacon!

 

A pályázatokat október 12-ig lehet leadni a https://www.azevhonlapja.hu/ weboldalon, a közönségszavazás vége pedig november 20.

 

 

Vissza

Gerillamarketing a gyakorlatban

2024. 05. 03.
Lehet egy váratlan utcai kampány, egy humoros vagy meghökkentő reklámvideó, vagy akár egy interaktív esemény, amely az embereket bevonja és meglepi. A gerillamarketing célja az, hogy az…
Bővebben

Gerillamarketing: eszközöktől a gyakorlatig

2024. 05. 02.
A gerillamarketing olyan szokatlan és kreatív marketingstratégia, amelynek célja, hogy minimális erőforrásokkal maximális eredményeket érjen el. Mindez „Out of the Box” ez a…
Bővebben

“A lényeg, hogy a felhasználó azt érezze, hogy a weboldalon tényleg örömmel várjuk, teljeskörűen informáljuk.”

2024. 05. 02.
A Danone csapata az "Az Év Honlapja" pályázaton, Rendezvény kategóriában, Az Év Honlapja díjat zsebelte be. A nevezéssel nem csupán a kihívások izgalmát keresték,&nb…
Bővebben
További hírek