Már Hungarikum kategóriában is lehet pályázni

2021-08-13

2 új kategóriával bővült ‘Az Év Honlapja pályázat, melynek egyike a Hungarikumok kategóriája!

Jubileumi születésnapját ünnepelve Az Év Honlapja pályázat nevezési lehetőségeit 2 új kategóriával bővítettük, melynek egyike a ‘Hungarikum’ kategória.

 

Értékteremtés, hagyomány, büszkeség, közösség, hazaszeretet. Hungarikumnak lenni olyan elismerés, amely a magyarság egyik legmagasabb szintjét képviseli. 

 

Fontosságuk vitathatatlan: az országimázs építése mellett szerepük van a közösség- és identitás-érzet erősítésében. Legyen egy magyar turista a világon akármerre, szívmelengető érzés más országokban találkozni egy cseppnyi Otthonnal - nyilvánuljon meg ez egy koccintáshoz elővett pálinkában, egy tál gulyáslevesben, vagy egy díszes, hímzett vászontáskában. Számos nemzeti értékünk közül ez csak néhány, amiket világszerte ismernek és nemzeti értékükkel emelik országunkat és turisztikai ismertségünket. 

 

Új kategóriánkba olyan honlapokat várunk, amelyek Hungarikumokkal foglalkoznak, és kulturális értéket átadva színesítik az online tér világát. Különleges helyet foglal el szívedben a magyar operett, vagy Puskás Ferenc életműve előtt tisztelegsz? Népszerűsítenéd a honlapodon az Andrássy út, a Tokaji borvidék vagy az Aggteleki-karszt lélegzetelállító képeivel és eseményeivel? Ismerd meg az összes Hungarikumot a https://hungarikum.kormany.hu/hungarikumok-gyujtemenye címen, és mutasd meg a nagyközönségnek magyarságunk büszkeségeit hirdető honlapod!

  

Ha úgy érzed, otthon vagy a digitális térben, friss és naprakész vagy, de eddig nem találtad meg a megfelelő kategóriát, olvasd el további kategóriáink leírását a https://www.azevhonlapja.hu/nevezes/nevezesi-kategoriak címen! 

 

A pályázatokat október 12-ig lehet leadni a https://www.azevhonlapja.hu/regisztracio weboldalon, amennyiben pedig augusztus hónapban kerül beküldésre a pályázat, 20 százalék kedvezményben részesülhetsz!

 

 

Vissza

Milyen honlapok nevezhetnek a Portfólió kategóriába?

2021. 10. 22.
A portfólió honlapok legfőbb célja, hogy egy adott területen dolgozó személy munkájának eredményeit reprezentálja.
Bővebben

A Te honlapod az Életmód és Sport kategóriába tartozik?

2021. 10. 21.
Napjaink felgyorsult világában egyre hangsúlyosabb szerepet kapnak az egészséges életmódhoz hozzájáruló szokások. Ennek része a megfelelő táplálkozás és testedzés összhangja.  
Bővebben

Milyen weboldalak tartoznak az Ifjúsági kategóriába?

2021. 10. 20.
14 – 18 éves magánszemélyek, akik általában még javában középiskolai tanulók. Ez esetünkben a Z generáció.
Bővebben
További hírek