Már Hungarikum kategóriában is lehet pályázni

2021-08-13

2 új kategóriával bővült ‘Az Év Honlapja pályázat, melynek egyike a Hungarikumok kategóriája!

Jubileumi születésnapját ünnepelve Az Év Honlapja pályázat nevezési lehetőségeit 2 új kategóriával bővítettük, melynek egyike a ‘Hungarikum’ kategória.

 

Értékteremtés, hagyomány, büszkeség, közösség, hazaszeretet. Hungarikumnak lenni olyan elismerés, amely a magyarság egyik legmagasabb szintjét képviseli. 

 

Fontosságuk vitathatatlan: az országimázs építése mellett szerepük van a közösség- és identitás-érzet erősítésében. Legyen egy magyar turista a világon akármerre, szívmelengető érzés más országokban találkozni egy cseppnyi Otthonnal - nyilvánuljon meg ez egy koccintáshoz elővett pálinkában, egy tál gulyáslevesben, vagy egy díszes, hímzett vászontáskában. Számos nemzeti értékünk közül ez csak néhány, amiket világszerte ismernek és nemzeti értékükkel emelik országunkat és turisztikai ismertségünket. 

 

Új kategóriánkba olyan honlapokat várunk, amelyek Hungarikumokkal foglalkoznak, és kulturális értéket átadva színesítik az online tér világát. Különleges helyet foglal el szívedben a magyar operett, vagy Puskás Ferenc életműve előtt tisztelegsz? Népszerűsítenéd a honlapodon az Andrássy út, a Tokaji borvidék vagy az Aggteleki-karszt lélegzetelállító képeivel és eseményeivel? Ismerd meg az összes Hungarikumot a https://hungarikum.kormany.hu/hungarikumok-gyujtemenye címen, és mutasd meg a nagyközönségnek magyarságunk büszkeségeit hirdető honlapod!

  

Ha úgy érzed, otthon vagy a digitális térben, friss és naprakész vagy, de eddig nem találtad meg a megfelelő kategóriát, olvasd el további kategóriáink leírását a https://www.azevhonlapja.hu/nevezes/nevezesi-kategoriak címen! 

 

A pályázatokat október 12-ig lehet leadni a https://www.azevhonlapja.hu/regisztracio weboldalon, amennyiben pedig augusztus hónapban kerül beküldésre a pályázat, 20 százalék kedvezményben részesülhetsz!

 

 

Vissza

Miért fontos a blockchain technológia?

2024. 03. 27.
Manapság egyre több blokklánc alapú technológiával találkozhatunk, ilyen például a Blockchain kategória győztese, a Cryptoscan is. Egy dolog biztos, számos területen tör előre töretlenü…
Bővebben

"Az elsődleges és legfontosabb szempont az alkalmazás felhasználóbarát megjelenése"

2024. 03. 26.
A CryptoScan egy fiatalos csapat, akik először indultak a pályázaton, de máris hatalmas sikert értek el. Olyan felhasználóbarát alkalmazást akartak létrehozni, aminek a kezelése magától…
Bővebben

"Fontos az egyediség és a jó tartalom."

2024. 03. 21.
A REALTHERM Kft. olyan partnert választott, aki képes olyan weboldalt létrehozni, mely tükrözi a gyár modernitását és  helyét a piacon. A Cstudios csapatának projektvezetője, Vanye…
Bővebben
További hírek