Workshop 2018

2018-09-12

2018. szeptember 11-én megtartottuk 'Az Év Honlapja' felkészítő workshopunkat, melyen nagyon sok új, gyakorlati információval gyarapíthattuk a tudásunkat. Rendkívül színvonalas előadásokat láthattunk, hallhattunk idén is, résztvevőink kitűnő ötletekkel feltankolva távoztak, melyeket mindenképpen hasznosítani fognak akár a pályázatra való felkészülés és nevezés, akár a mindennapi munkájuk során.

Dr. Eszes István PhD főiskolai tanár, 'Az Év Honlapja' pályázat zsűrielnöke nyitotta meg a workshopot, majd első előadóként a 2018. évi USA WebAward Competition for Website Development zsűrizését  és a World Summit Award-ot mutatta be. A téma azért is érdekes, mert a nemzetközi pályázatra idén is benevezzük majd azokat a kiemelkedő honlapokat, melyek angol nyelvű változattal is rendelkeznek.

 

Bonyhádi Gábor a Codecool CMO-ja a workshop beharangozójában húsz hasznos marketing szoftvert igért, de harmincnál is többet hozott. Jobbnál jobb ötleteket kaptunk tőle, melyeket munkánk szinte minden területén fogunk tudni alkalmazni.

 

Lévai Richárd közösségi marketing specialista előadásában segített eligazodni a közösségi média folyamatosan megújuló marketinglehetőségeinek labirintusában. Lehetünk üzleti felhasználók vagy "csak" egyszerűen keresgélnénk az interneten vásárlás előtt, az általa bemutatott újdonságoknak nagy hasznát vesszük majd.

 

Amit Éles László nem tud a weblapokról, az nem létezik. A SEOsiker képviseletében bemutatta az általuk nyújtott weboldal elemző rendszert, mely nemcsak 'Az Év Honlapja' zsűrizésében nyújt technikai segítséget, de jóval szélesebb körű és több szintű a felhasználásában rejlő lehetőségek sora, mint elsőre gondoltuk volna.

 

Az, hogy a Kreatív Vonalak 'Az Év Honlapja' díjat nyer, már nem hír, tudtuk meg a workshop utolsó előadójától, Nagy Barnától. Erről már nem számol be a sajtó, azt mondják "volt már". Nagy Barna és csapata idáig 29 'Az Év Honlapja' díjat gyűjtött össze, és amilyen lelkesedéssel beszélt munkájukról, a különböző pályázatokon való elindulásuk motivációiról, arról, hogy mi hajtja őket a mindennapok során, sejthetjük, hogy itt nem szeretnének még megállni. Felhasználva az általa elmondottakat, bárki megpróbálhatja utánuk csinálni!

 

'Az Év Honlapja' Team köszöni az előadóknak a felkészülést, és azt, hogy lelkesen és önzetlenül osztották meg tudásukat az érdeklődőkkel. 

 

Mindenkinek sikeres felkészülést kívánunk a pályázatra, melyet 2018. október 15-ig lehet beadni honlapunkon
Érdemes minél hamarabb jelentkezni, a korán ébredők a közönségszavazatok gyűjtésében is előnyre tehetnek szert.

Az eredményhirdetés és az ünnepélyes díjátadó 2018. november 14-én a ’Marketing Summit Hungary’ konferencián lesz.

Vissza

Hogyan legyen felhasználó-központú a weboldalad?

2019. 04. 15.
A felhasználó-központú design egy olyan kifejezés, melyet a termékgyártók használnak az emberek számára történő tervezés folyamatának leírására. A felhasználó-központú design olyan mego…
Bővebben

Emojik használata, a jobb átkattintási arányért

2019. 04. 09.
Az emojik sokáig csak a fiatalabb generációk kommunikációjának részét képezték, mára azonban a mainstream online kommunikáció részévé váltak. Nem lehet úgy kiküldeni egy e-mailt vagy fe…
Bővebben

Hogyan érj el weboldalladdal jobb helyezést a Google keresőben?

2019. 04. 02.
Egy vállalkozás sikere nagy mértékben múlik azon, hogy mennyire hatékonyan tudnak új ügyfelet szerezni. Ennek az ügyfélszerzésnek a legolcsóbb és egyben az egyik leghatékonyabb formája…
Bővebben
További hírek