Az előző évek egyik nyertese a BILLINGO

2018-09-17

A Billingo csapata már kétszer indult  ’Az Év Honlapja’ megmérettetésen.

2016-ban a B2B és a Szolgáltatások kategóriában is elnyerték ’Az Év Honlapja’ díjat. 2017-ben Szolgáltatások kategóriában Minőségi díj nyertesek lettek, B2B  kategóriában pedig ismét sikerült megszerezniük ’Az Év Honlapja’ elismerést.

A nevezésnél leginkább a kíváncsiság motiválta őket, visszajelzéseket szerettek volna kapni. Arra gondoltak, mennyire motiváló lenne a csapat számára, ha nemcsak egymás közt pislognak össze, milyen ütős honlapot készítettek, de egy nívós szakmai zsűri is elismeri a munkájukat.

Ezek mellett természetesen egy rangos versenyen való eredményes részvétellel járó marketing érték sem volt elhanyagolható számukra, és ezt azóta is igyekeznek kihasználni minden helyen, ahová csak passzol, például Facebook-on, hírlevélben, blogon büszkén osztják meg követőikkel.

Ha egy jó honlap fő ismérveit kell megnevezni, a Billingo csapata nem funkciókban gondolkodik, hanem a (potenciális) célközönségét szeretné kiszolgálni . Természetesen a feature-ök sem hiányozhatnak, de nem ez a tervezés alapja. A honlapot folyamatosan alakítják, bővítik. Nagyon büszkék a szegmentált kommunikációjukra, célzottan kommunikálnak a felhasználóikkal, nem sulykolják mindenkinek ugyanazt az üzenetet.

 

A Billingo életében a saját honlap nagyon fontos szerepet játszik, hisz ott gyűjtik a felhasználókat, leginkább a blogon való kommunikáció segítségével, ahol folyamatosan írnak fejlesztésekről, tippekről, trükkökről, és fontos tudnivalókról, jogszabály-változásokról.

 

Gratulálunk többszörös nyertesünknek, a Billingo csapatának! Ismerve maximalizmusukat, szakmai tudásukat, ügyfélorientált hozzáállásukat, várjuk őket idei pályázatunkon is!

A pályázatokat 2018. október 15-ig lehet honlapunkon leadni. A közönségszavazás csupán egy kattintás, így a nevezők rajongóik, közösségük bevonásával és mozgósításával egyszerűen gyűjthetnek szavazatokat.

Az ünnepélyes díjátadó 2018. november 14-én a ’Marketing Summit Hungary’ konferencián lesz.

Vissza

Miért fontos a blockchain technológia?

2024. 03. 27.
Manapság egyre több blokklánc alapú technológiával találkozhatunk, ilyen például a Blockchain kategória győztese, a Cryptoscan is. Egy dolog biztos, számos területen tör előre töretlenü…
Bővebben

"Az elsődleges és legfontosabb szempont az alkalmazás felhasználóbarát megjelenése"

2024. 03. 26.
A CryptoScan egy fiatalos csapat, akik először indultak a pályázaton, de máris hatalmas sikert értek el. Olyan felhasználóbarát alkalmazást akartak létrehozni, aminek a kezelése magától…
Bővebben

"Fontos az egyediség és a jó tartalom."

2024. 03. 21.
A REALTHERM Kft. olyan partnert választott, aki képes olyan weboldalt létrehozni, mely tükrözi a gyár modernitását és  helyét a piacon. A Cstudios csapatának projektvezetője, Vanye…
Bővebben
További hírek