Mit tud neked nyújtani Az Év Honlapja díj elnyerése?

2019-07-30

Sokan teszik fel nekünk a következő kérdéseket, hogy „Mit tesz egy nevezés vagy egy díj megnyerése a vállalkozásommal?" " Megéri-e neveznem?" vagy "Mit kell tennem, hogy megnyerjem a díjat?, és "Mit tesz ’Az Év Honlapja’ a magyar digitális fejlődésért és pályázókért?"

Cikkünkből kiderül:

Megéri-e neveznem?
A díj megnyerését garantálni nem tudjuk, de a nevezésnek sok más célja is lehet, melyet sokan nem vesznek figyelembe. Az új vállalkozások és kezdeményezések számára kiugrási lehetőséget biztosít a pályázat publicitása, hiszen nagy közönség ismeri meg, hogy mivel foglalkoznak, de a megújulás kommunikálásának is kitűnő eszköze egy nevezés. A Közönségdíj esélye aktiválja a közösséget és növeli a nyerési esélyeinket is.

Mit kell tennem, hogy megnyerjem a díjat?
Erre gyors receptet senki nem tud biztosítani, mert komoly munka áll mögötte. A legjobb, ha már új honlapunk tervezésekor tudjuk, hogy nevezni szeretnénk, de ha ez nem is kivitelezhető, pár hónappal előtte érdemes megkezdeni a felkészülést:
- Minél többen nézzék át tüzetesen az oldalad és véleményezzék!
- Mérd fel a konkurenciát!
- Keress a feladathoz megfelelő szakembert!
- Kérdezz sokat, akár magától a zsűritől az őszi „Hogyan legyek ’Az Év Honlapja’? workshopon!
- Fejlessz a nevezési időszak alatt is, melyhez kihasználhatjuk a SEO Siker bónuszt!

Mindezek után kijelenthetjük, hogy jó esélyekkel pályázol a díjak valamelyikére.

Mit tesz egy nevezés vagy egy díj megnyerése a vállalkozásommal?
Azt tapasztaljuk, hogy mind az oldalak készítői és tulajdonosai is kimutathatóan profitálnak a nevezésekből és díjakból. Mindkét esetben felemelkedésre lehet számítani, melyről egyik nyertesünk így nyilatkozott: „Vállalkozásunk, ’Az Év Honlapja’ kitüntetésével felvértezve sikeresen szárnyat bontott a hazai szolgáltatások piacán. Az elnyert díj nem csupán szakmai elismerése a csapatunk elhivatott munkájának, amely emlékeztet és motivál minket egy-egy megfáradt pillanatunkban a munkánk iránti szenvedélyre, hanem egyúttal érdemi minősítése is a weboldalunknak, hogy a meglévő és leendő partnereink, valamint az ügyfeleink joggal bízhatnak meg bennünk. 

Mit tesz ’Az Év Honlapja’ a magyar digitális fejlődésért és pályázókért?
Pályázóinkat igényeik szerint igyekszünk támogatni és minden lehetőséget biztosítani a fejlődéshez, amihez a versenykörnyezet is hozzájárul. A SEO Siker használatával az alapvető hibáktól a magas minőségig kiküszöbölhetőek a technikai hiányosságok. Szakmai zsűrink - választásával és értékelésével - kiemeli a honlapok azon tulajdonságait, melyek a megfelelő irányba lendítik a magyar holnapkészítőket évről évre.

 

Az Év Honlapja a legrangosabb magyar versennyel várja továbbra is a bizonyítani akarókat, az újítókat, a feltörekvőket, a merészeket, a maximalistákat és a motiváltakat, akik elismerten egytől egyig a hazai digitális tér formálóivá válnak.

 

Vissza

Miért fontos a blockchain technológia?

2024. 03. 27.
Manapság egyre több blokklánc alapú technológiával találkozhatunk, ilyen például a Blockchain kategória győztese, a Cryptoscan is. Egy dolog biztos, számos területen tör előre töretlenü…
Bővebben

"Az elsődleges és legfontosabb szempont az alkalmazás felhasználóbarát megjelenése"

2024. 03. 26.
A CryptoScan egy fiatalos csapat, akik először indultak a pályázaton, de máris hatalmas sikert értek el. Olyan felhasználóbarát alkalmazást akartak létrehozni, aminek a kezelése magától…
Bővebben

"Fontos az egyediség és a jó tartalom."

2024. 03. 21.
A REALTHERM Kft. olyan partnert választott, aki képes olyan weboldalt létrehozni, mely tükrözi a gyár modernitását és  helyét a piacon. A Cstudios csapatának projektvezetője, Vanye…
Bővebben
További hírek