Elindult a 2019-es Az Év Honlapja pályázat Early Bird kedvezménnyel!

2019-08-15

Már Early Bird kedvezménnyel lehet jelentkezni Magyarország legismertebb online marketingkommunikációs pályázatára. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat idén 18. alkalommal hirdeti ki a digitális megmérettetést, amelyre a szakmai zsűri az idei legfrissebb honlapokat, valamint a legjobb digitális megoldásokat is várja. Indul 'Az Év Honlapja' pályázat!

A mobilos weblap forgalom folyamatos növekedése és felhasználásának változásai átrendezték a honlapokról alkotott képünket. Az oldalunk tartalmának pillanatokon belül átláthatónak, gyorsnak és meghatározónak kell lennie, olyannyira, hogy egy útközbeni pár pillanatos böngészés is elérje a célját, megragadva az érdeklődőt. Ebben segít nekünk a folyamatos fejlesztés, a kreativitás és a marketingben szintén egyre több inspirációt és élményt nyújtó közösségi média. Ezért a honlapokon és a technológiai megoldásokon túl az influencer és a közösségi kampányokat is díjazzák.

„A digitális marketingben pár év alatt megváltozott minden: tarol a videós elérés, bedurvult a közösségépítés, erősödik azéletmód marketing, már mindennaposak a legkülönbözőbb célú mesterséges intelligencia megoldások. Az automatizáltság egy újabb szintet lépett. Mindent visz az adat és meghatározó lett a felhasználói élmény. Az egyre gyorsuló digitalizáció felforgatja a világot. A marketingesek alig bírják szusszal a változások követését. Fontos a mindennapi tanulás, valamint a tanultak napi szintű alkalmazása, a tudatos fejlődés és a szakmai megmérettetés. ’Az Év Honlapja’ pályázat épp ezért egy biztos pont kíván lenni ebben a hatalmasra nőtt digitális világban.” – mondta Varga István László, a pályázat alapítója. 

Számos elismert, hazai webfejlesztő lépett nemzetközi szintre, ezért magyar fejlesztésű, de angol nyelvű oldalakkal is lehet már pályázni. Magyarország legjobb honlapjaiból pedig néhányat jövőre beneveznek a nemzetközi ’World Summit Awards’ versenyre.

Érdemes tehát minél hamarabb jelentkezni, hiszen a korán ébredők a közönségszavazatok gyűjtésében is előnyre tehetnek szert.

A pályázatokat 2019. október 15-ig lehet leadni a www.azevhonlapja.hu weboldalon.
A közönségszavazás csupán egy kattintás, így a nevezők rajongóik, közösségük bevonásával és mozgósításával egyszerűen gyűjthetnek szavazatokat.

Az ünnepélyes díjátadóra 2019 novemberében kerül sor. 

’Az Év Honlapja’ Team 

info@evhonlapja.hu

Vissza

AI alapú marketing megoldások

2024. 04. 15.
Az elmúlt években a mesterséges intelligencia (AI) megjelenése forradalmasította a marketing világát. Az AI nem csupán egy új technológiai trend, hanem egy olyan eszköz, amely lehe…
Bővebben

“Az oldal elindítását nem lezárásának, hanem sokkal inkább valami új kezdetének tekintjük.”

2024. 04. 13.
Mai interjúnkban a Szerencsejáték Zrt. csapatát kérdeztük, akik E-kereskedelem kategóriában Minőségi, Márkasite kategóriában pedig Az Év Honlapja díjat nyerték el.  Nagy figyelmet…
Bővebben

“Nem csak prédikálni akarunk a digitális fenntarthatóságról, hanem tenni is érte.”

2024. 04. 11.
Mai interjúnkban a NeoInteractive csapatát kérdeztük, akik két pályázatukkal is elismerést nyertek el. A 'Zöld honlap, Zöld holnap' weboldalukkal B2B weboldalak kategóriába…
Bővebben
További hírek