Early Bird kedvezménnyel indul a 2020-as Az Év Honlapja pályázat!

2020-06-09

Early Bird kedvezménnyel lehet jelentkezni augusztus 15-től Magyarország legismertebb online marketingkommunikációs pályázatára. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat idén 19. alkalommal hirdeti ki a digitális megmérettetést, amelyre a szakmai zsűri az idei legfrissebb honlapokat, valamint a legjobb digitális megoldásokat is várja. Indul 'Az Év Honlapja' pályázat!

 

„A digitális marketingben március közepétől pár hét alatt megváltozott minden: beindultak a streaming szolgáltatók, erősödött az online közösségépítés, soha nem látott mennyiségű tartalom került fel a netre. Megerősödtek az érintésmentes oldalak, átalakult és stabilizálódtak a digitális értékteremtési láncok. Az automatizáció és az adatvezérlés újabb szintet lépett. A járvány okozta hirtelen jött digitalizáció felforgatta a világot.

A marketingesek és a vállalatok vezető ráébredtek, hogy követniük kell változásokat. Fontos a mindennapi tanulás, valamint a meglévő eszközök és platformok napi szintű vállalati gyakorlatba ültetése és készségszintű alkalmazása. Mi évről-évre azokat a honlapokat és digitális megoldásokat keressük, akik veszik az akadályokat és felismerik a változás adta lehetőséget. Épp ezért úgy vélem, hogy ’Az Év Honlapja’ pályázat már 19. éve egy biztos pont a hazai digitális világban.” – mondta Varga István László, a pályázat alapítója. 

 

Számos elismert, hazai webfejlesztő lépett nemzetközi szintre, ezért magyar fejlesztésű, de angol nyelvű oldalakkal is lehet már pályázni. Magyarország legjobb honlapjaiból pedig néhányat jövőre beneveznek a nemzetközi ’World Summit Awards’ versenyre.

Érdemes tehát minél hamarabb jelentkezni, hiszen a korán ébredők a kedvezményes nevezési díj mellett a közönségszavazatok gyűjtésében is előnyre tehetnek szert.

A pályázatokat 2020. október 15-ig lehet leadni a www.azevhonlapja.hu weboldalon.
A közönségszavazás csupán egy kattintás, így a nevezők rajongóik, közösségük bevonásával és mozgósításával egyszerűen gyűjthetnek szavazatokat.

Az ünnepélyes díjátadóra 2020 novemberében kerül sor. 

Vissza

Hogyan válassz megfelelő domain nevet?

2021. 09. 09.
Fontos, hogy jól megfontolt, alaposan átgondolt döntés legyen, amit hosszú távon alkalmazhatsz, és később sem fogsz megbánni. Legyen könnyen leírható, 2-3 szónál ne legyen több, és ami…
Bővebben

Semmelweis Egyetem - az oktatás, kutatás és betegellátás honlapja

2021. 09. 07.
Már megy a 2021-es 'Az Év Honlapja' pályázatra a nevezés! Október 14-ig lehet benyújtani a pályázatokat! Ha még mindig nem neveztetek, ne habozzatok! Olvassátok el a Semmelweis…
Bővebben

Valami új, mégis már ismert: új kategóriánk, az Ipari weboldalak

2021. 08. 31.
‘Az Év Honlapja’ a 2021-es évben jubileumi születésnapját ünnepelve 2 új kategóriával bővült, amelyből az egyik az Ipari weboldalak!
Bővebben
További hírek