Early Bird kedvezménnyel indul a 2020-as Az Év Honlapja pályázat!

2020-06-09

Early Bird kedvezménnyel lehet jelentkezni augusztus 15-től Magyarország legismertebb online marketingkommunikációs pályázatára. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat idén 19. alkalommal hirdeti ki a digitális megmérettetést, amelyre a szakmai zsűri az idei legfrissebb honlapokat, valamint a legjobb digitális megoldásokat is várja. Indul 'Az Év Honlapja' pályázat!

 

„A digitális marketingben március közepétől pár hét alatt megváltozott minden: beindultak a streaming szolgáltatók, erősödött az online közösségépítés, soha nem látott mennyiségű tartalom került fel a netre. Megerősödtek az érintésmentes oldalak, átalakult és stabilizálódtak a digitális értékteremtési láncok. Az automatizáció és az adatvezérlés újabb szintet lépett. A járvány okozta hirtelen jött digitalizáció felforgatta a világot.

A marketingesek és a vállalatok vezető ráébredtek, hogy követniük kell változásokat. Fontos a mindennapi tanulás, valamint a meglévő eszközök és platformok napi szintű vállalati gyakorlatba ültetése és készségszintű alkalmazása. Mi évről-évre azokat a honlapokat és digitális megoldásokat keressük, akik veszik az akadályokat és felismerik a változás adta lehetőséget. Épp ezért úgy vélem, hogy ’Az Év Honlapja’ pályázat már 19. éve egy biztos pont a hazai digitális világban.” – mondta Varga István László, a pályázat alapítója. 

 

Számos elismert, hazai webfejlesztő lépett nemzetközi szintre, ezért magyar fejlesztésű, de angol nyelvű oldalakkal is lehet már pályázni. Magyarország legjobb honlapjaiból pedig néhányat jövőre beneveznek a nemzetközi ’World Summit Awards’ versenyre.

Érdemes tehát minél hamarabb jelentkezni, hiszen a korán ébredők a kedvezményes nevezési díj mellett a közönségszavazatok gyűjtésében is előnyre tehetnek szert.

A pályázatokat 2020. október 15-ig lehet leadni a www.azevhonlapja.hu weboldalon.
A közönségszavazás csupán egy kattintás, így a nevezők rajongóik, közösségük bevonásával és mozgósításával egyszerűen gyűjthetnek szavazatokat.

Az ünnepélyes díjátadóra 2020 novemberében kerül sor. 

Vissza

A Művészet Jövője: Az NFT-k és a Digitális Műalkotások

2024. 07. 17.
A művészet és a technológia kapcsolata mindig is egy izgalmas kérdés volt, de az utóbbi években az NFT-k (Non-Fungible Tokens) megjelenése új dimenziót nyitott meg a digitális művészet…
Bővebben

Legyen a Tiéd Az Év Applikációja!

2024. 07. 16.
Az Év Applikációja díj elnyerése nem csupán presztízst jelent, hanem egyben elismerést is a digitális innováció és a felhasználói élmény terén. Az idei pályázat különösen izgalmas, hisz…
Bővebben

Jelenkezz AI alapú marketing megoldások kategóriában

2024. 07. 12.
AI alapú marketing megoldások Az elmúlt években a mesterséges intelligencia (AI) megjelenése forradalmasította a marketing világát. Az AI nem csupán egy új technológiai trend, hanem eg…
Bővebben
További hírek