Early Bird kedvezménnyel indul a 2020-as Az Év Honlapja pályázat!

2020-06-09

Early Bird kedvezménnyel lehet jelentkezni augusztus 15-től Magyarország legismertebb online marketingkommunikációs pályázatára. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat idén 19. alkalommal hirdeti ki a digitális megmérettetést, amelyre a szakmai zsűri az idei legfrissebb honlapokat, valamint a legjobb digitális megoldásokat is várja. Indul 'Az Év Honlapja' pályázat!

 

„A digitális marketingben március közepétől pár hét alatt megváltozott minden: beindultak a streaming szolgáltatók, erősödött az online közösségépítés, soha nem látott mennyiségű tartalom került fel a netre. Megerősödtek az érintésmentes oldalak, átalakult és stabilizálódtak a digitális értékteremtési láncok. Az automatizáció és az adatvezérlés újabb szintet lépett. A járvány okozta hirtelen jött digitalizáció felforgatta a világot.

A marketingesek és a vállalatok vezető ráébredtek, hogy követniük kell változásokat. Fontos a mindennapi tanulás, valamint a meglévő eszközök és platformok napi szintű vállalati gyakorlatba ültetése és készségszintű alkalmazása. Mi évről-évre azokat a honlapokat és digitális megoldásokat keressük, akik veszik az akadályokat és felismerik a változás adta lehetőséget. Épp ezért úgy vélem, hogy ’Az Év Honlapja’ pályázat már 19. éve egy biztos pont a hazai digitális világban.” – mondta Varga István László, a pályázat alapítója. 

 

Számos elismert, hazai webfejlesztő lépett nemzetközi szintre, ezért magyar fejlesztésű, de angol nyelvű oldalakkal is lehet már pályázni. Magyarország legjobb honlapjaiból pedig néhányat jövőre beneveznek a nemzetközi ’World Summit Awards’ versenyre.

Érdemes tehát minél hamarabb jelentkezni, hiszen a korán ébredők a kedvezményes nevezési díj mellett a közönségszavazatok gyűjtésében is előnyre tehetnek szert.

A pályázatokat 2020. október 15-ig lehet leadni a www.azevhonlapja.hu weboldalon.
A közönségszavazás csupán egy kattintás, így a nevezők rajongóik, közösségük bevonásával és mozgósításával egyszerűen gyűjthetnek szavazatokat.

Az ünnepélyes díjátadóra 2020 novemberében kerül sor. 

Vissza

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2022 díjazottjai!

2023. 01. 26.
21. alkalommal rendezték meg a digitális marketing szakma legrangosabb hazai eseményét, Az Év Honlapja pályázatot. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által s…
Bővebben

Lezárult a közönségszavazás!

2022. 12. 22.
Szívből gratulálunk a nyertes PregHello applikációnak! 5591 szavazattal kerültek az első helyre!
Bővebben

Közönségszavazás december 20-ig!

2022. 12. 13.
Idén 227 nevezést fogadtunk ’Az Év Honlapja’ pályázat 28 kategóriájába. Évről évre egyre kreatívabb és újításokban gazdag honlapokkal és applikációkkal találkozunk, ami megn…
Bővebben
További hírek