Marketing Summit 2020

2020-09-29

2020. szeptember 17-én idén is megrendezésre került Magyarország legjelentősebb szakmai, marketing találkozója, a Marketing Summit Hungary konferencia az Akvárium Klubban.

 

Az esemény 2 héttel ezelőtt csütörtökön zajlott, ahol átadták a TOP50 legsikeresebb marketing és kommunikációs döntéshozók elismerését, illetve a Városmarketing díjakat is. 

Az idei Summit témakörei a koronavírus kapcsán is felmerülő szakmai kihívásokra irányultak:

  • Business & Marketing,
  • Brand Management & Communication,
  • Future-proof Marketing,
  • Agility, Digital Hack,
  • Városmarketing.

 

Az eseményen kiemelt figyelmet kapott az egészségbiztonság a vírushelyzetre való tekintettel, ennek ellenére közel 350 szakember vett részt a helyszínen és 450-en vettek részt online az eseményen. 

A TOP50 legsikeresebb marketing és kommunikációs döntéshozó listájának élén Szabó Béla (Magyar Telekom), Bánhegyi Zsófia (Szerencsejáték Zrt.) és Mérő Ádám (The Coca-Cola Company) áll. A TOP50-ből sokan, köztük ők 3-an is, tartottak előadást. Idén 6. éve adták át a Városmarketing díjakat, melynek fő díjazottja Nyíregyháza város lett.

 

A rendezvény összefoglaló videóját nézd meg itt

Vissza

Meghosszabítottuk a nevezési határidőt!

2020. 10. 19.
Meghosszabbított nevezési határidővel 2020. november 5. éjfélig várják a jelentkezésedet az online szakma legrangosabb díjára, ’Az Év Honlapja’ pályázatra! A legjobb ho…
Bővebben

Reszponzív Design

2020. 10. 16.
A különböző felületeken való optimális megjelenés biztosításához, a reszponzív design alkalmazkodik a böngészők képernyőjének méretéhez. Ez azt jelenti, hogy a weboldal mind telefonon,…
Bővebben

Jelentkezz most!

2020. 10. 12.
2020. október 14. éjfélig várják a jelentkezésedet az online szakma legrangosabb díjára, ’Az Év Honlapja’ pályázatra! 
Bővebben
További hírek