Marketing Summit 2020

2020-09-29

2020. szeptember 17-én idén is megrendezésre került Magyarország legjelentősebb szakmai, marketing találkozója, a Marketing Summit Hungary konferencia az Akvárium Klubban.

 

Az esemény 2 héttel ezelőtt csütörtökön zajlott, ahol átadták a TOP50 legsikeresebb marketing és kommunikációs döntéshozók elismerését, illetve a Városmarketing díjakat is. 

Az idei Summit témakörei a koronavírus kapcsán is felmerülő szakmai kihívásokra irányultak:

  • Business & Marketing,
  • Brand Management & Communication,
  • Future-proof Marketing,
  • Agility, Digital Hack,
  • Városmarketing.

 

Az eseményen kiemelt figyelmet kapott az egészségbiztonság a vírushelyzetre való tekintettel, ennek ellenére közel 350 szakember vett részt a helyszínen és 450-en vettek részt online az eseményen. 

A TOP50 legsikeresebb marketing és kommunikációs döntéshozó listájának élén Szabó Béla (Magyar Telekom), Bánhegyi Zsófia (Szerencsejáték Zrt.) és Mérő Ádám (The Coca-Cola Company) áll. A TOP50-ből sokan, köztük ők 3-an is, tartottak előadást. Idén 6. éve adták át a Városmarketing díjakat, melynek fő díjazottja Nyíregyháza város lett.

 

A rendezvény összefoglaló videóját nézd meg itt

Vissza

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2022 díjazottjai!

2023. 01. 26.
21. alkalommal rendezték meg a digitális marketing szakma legrangosabb hazai eseményét, Az Év Honlapja pályázatot. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által s…
Bővebben

Lezárult a közönségszavazás!

2022. 12. 22.
Szívből gratulálunk a nyertes PregHello applikációnak! 5591 szavazattal kerültek az első helyre!
Bővebben

Közönségszavazás december 20-ig!

2022. 12. 13.
Idén 227 nevezést fogadtunk ’Az Év Honlapja’ pályázat 28 kategóriájába. Évről évre egyre kreatívabb és újításokban gazdag honlapokkal és applikációkkal találkozunk, ami megn…
Bővebben
További hírek