Marketing Summit 2020

2020-09-29

2020. szeptember 17-én idén is megrendezésre került Magyarország legjelentősebb szakmai, marketing találkozója, a Marketing Summit Hungary konferencia az Akvárium Klubban.

 

Az esemény 2 héttel ezelőtt csütörtökön zajlott, ahol átadták a TOP50 legsikeresebb marketing és kommunikációs döntéshozók elismerését, illetve a Városmarketing díjakat is. 

Az idei Summit témakörei a koronavírus kapcsán is felmerülő szakmai kihívásokra irányultak:

  • Business & Marketing,
  • Brand Management & Communication,
  • Future-proof Marketing,
  • Agility, Digital Hack,
  • Városmarketing.

 

Az eseményen kiemelt figyelmet kapott az egészségbiztonság a vírushelyzetre való tekintettel, ennek ellenére közel 350 szakember vett részt a helyszínen és 450-en vettek részt online az eseményen. 

A TOP50 legsikeresebb marketing és kommunikációs döntéshozó listájának élén Szabó Béla (Magyar Telekom), Bánhegyi Zsófia (Szerencsejáték Zrt.) és Mérő Ádám (The Coca-Cola Company) áll. A TOP50-ből sokan, köztük ők 3-an is, tartottak előadást. Idén 6. éve adták át a Városmarketing díjakat, melynek fő díjazottja Nyíregyháza város lett.

 

A rendezvény összefoglaló videóját nézd meg itt

Vissza

Hogyan válassz megfelelő domain nevet?

2021. 09. 09.
Fontos, hogy jól megfontolt, alaposan átgondolt döntés legyen, amit hosszú távon alkalmazhatsz, és később sem fogsz megbánni. Legyen könnyen leírható, 2-3 szónál ne legyen több, és ami…
Bővebben

Semmelweis Egyetem - az oktatás, kutatás és betegellátás honlapja

2021. 09. 07.
Már megy a 2021-es 'Az Év Honlapja' pályázatra a nevezés! Október 14-ig lehet benyújtani a pályázatokat! Ha még mindig nem neveztetek, ne habozzatok! Olvassátok el a Semmelweis…
Bővebben

Valami új, mégis már ismert: új kategóriánk, az Ipari weboldalak

2021. 08. 31.
‘Az Év Honlapja’ a 2021-es évben jubileumi születésnapját ünnepelve 2 új kategóriával bővült, amelyből az egyik az Ipari weboldalak!
Bővebben
További hírek