Lezárult a 2020-as ’Az Év Honlapja’ nevezési időszaka

2020-11-06

Véget ért a 2020-as 'Az Év Honlapja' pályázat nevezési időszaka. A versenyre rekordszámú nevezés érkezett. 289 látványos honlap, applikáció, kreatív és technológiai megoldás, valamint digitális marketing kampány méretteti meg magát összesen 26 kategóriában.

Kategóriáink közül továbbra is a Szolgáltatás (35), és az E-kereskedelem (37) a legnépszerűbbek. Emellett ’Az Év Applikációja’ (16), a B2B (14), az Oktatás (18), és a Turizmus (17) kategóriákban is szoros verseny várható. A szakmai zsűri tagjai még a héten megkezdik az idei remek pályázatok értékelését.

„A vállalati digitalizáció hazai beindulása mind a nevezőszámban mind a pályázatok minőségben is jelentős emelkedést hozott. A piac szereplői felismerték és láthatóan kezdik komolyan venni a ’Digitális Transzformáció’ vállalati kihívásait.” – mondta Varga István László, a pályázat alapítója.

 

A pályázat nevezési időszaka lezárult, a közönségszavazás azonban még tart. A pályázók 2020. november 26-ig mozgósíthatják közösségüket, akik szavazataikkal támogathatják kedvenceiket!

A héten bejelentett víruskorlátozások miatt ’Az Év Honlapja’ ünnepélyes Díjátadójára várhatóan 2021. január végén kerül sor, melyre minden nevezőt szeretettel várunk.

Pályázóinknak köszönjük a bizalmat és egyúttal sok sikert kívánunk! 

Az Év Honlapja Team

https://www.azevhonlapja.hu/

Vissza

Miért fontos a blockchain technológia?

2024. 03. 27.
Manapság egyre több blokklánc alapú technológiával találkozhatunk, ilyen például a Blockchain kategória győztese, a Cryptoscan is. Egy dolog biztos, számos területen tör előre töretlenü…
Bővebben

"Az elsődleges és legfontosabb szempont az alkalmazás felhasználóbarát megjelenése"

2024. 03. 26.
A CryptoScan egy fiatalos csapat, akik először indultak a pályázaton, de máris hatalmas sikert értek el. Olyan felhasználóbarát alkalmazást akartak létrehozni, aminek a kezelése magától…
Bővebben

"Fontos az egyediség és a jó tartalom."

2024. 03. 21.
A REALTHERM Kft. olyan partnert választott, aki képes olyan weboldalt létrehozni, mely tükrözi a gyár modernitását és  helyét a piacon. A Cstudios csapatának projektvezetője, Vanye…
Bővebben
További hírek