Az első díj a Magyar Református Szeretetszolgálaté

2020-12-09

A mai napon elindult 'Az Év Honlapja' Díjátadó Roadshow, amelynek első állomása a Magyar Református Szeretetszolgálat, akik a szakmai zsűri értékelése alapján a Non-profit kategóriában különdíjat nyertek! Ezúton is gratulálunk nekik és sok sikert kívánunk a tevékenységükhöz!

 


Nincs könnyű helyzetben manapság a Non-profit szektor. Napjainkra a pandémia hatására gyakorlatilag megsokszorozódott a rászorulók száma és aránya is. Sokkal nagyobb felelősség hárul a karitatív szervezetekre, és sokkal nagyobb szükség van a munkájukra, mint korábban. Azt a heroikus munkát, amit most ezek a szervezetek kifejtenek, nem győzzük csodálni, és az, hogy a digitális területre is be tudtak költözni, mindenképp díjat, díjakat érdemel.


Ebben a kategóriában két különdíjat tudtunk adományozni, amelyből az egyiket a “Jobb Adni – Magyar Református Szeretetszolgálat weboldala” kapta.
https://jobbadni.hu/ 
 

Vissza

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2022 díjazottjai!

2023. 01. 26.
21. alkalommal rendezték meg a digitális marketing szakma legrangosabb hazai eseményét, Az Év Honlapja pályázatot. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által s…
Bővebben

Lezárult a közönségszavazás!

2022. 12. 22.
Szívből gratulálunk a nyertes PregHello applikációnak! 5591 szavazattal kerültek az első helyre!
Bővebben

Közönségszavazás december 20-ig!

2022. 12. 13.
Idén 227 nevezést fogadtunk ’Az Év Honlapja’ pályázat 28 kategóriájába. Évről évre egyre kreatívabb és újításokban gazdag honlapokkal és applikációkkal találkozunk, ami megn…
Bővebben
További hírek