6 díjjal tarolt az ACG Budapest!

2020-12-13

A SzínházTV a Kultúra kategóriában elnyerte 'Az Év Honlapja' díjat, továbbá a Szolgáltatás kategóriában és 'Az Év Kreatív Megoldása' kategóriában is különdíjat nyert. Emellett az Univer ÉletÍzesítő weboldala a Márkasite kategóriában, és a 235 Productions weboldala B2B kategóriában nyert Különdíjat! Gratulálunk az elért eredményekhez!

A zsűri értékelése:

A SzínházTV a Kultúra kategóriában 'Az Év Honlapja' díjat nyerte! A SzínházTV egy hiánypótló weboldal. Az oldal jól átlátható és könnyen használható formában valósítja meg a színházi előadások online megtekinthetőségét (és akár későbbi visszanézését is). A szolgáltatás számtalan lehetőséget rejt és remélhetőleg az alkotók hosszú távon a digitális tér minden lehetőségét kihasználják majd. Sok sikert kívánok nekik a jövőben is.

https://szinhaztv.com/


A Sauska webshopja a Márkasite kategóriában Minőségi díjat nyert. Nem könnyű az e-kereskedelem és a márkasite ötvözése, hogy ne pusztán értékesíteni akarjunk, de emellett meg tudjuk mutatni a termékek jellemzőit is. A letisztult dizájnnal harmonizáló tartalom méltó a borászat múltjához.

https://sauska.hu/hu


Univer ÉletÍzesítő weboldala a Márkasite kategóriában Különdíjat nyert! Az Univer weboldala informatív, de emellett nem csak a márkára fókuszál, hanem edukálja is a felhasználóit, a saját termékkörüknek megfelelő módon. 

https://www.univer.hu/hu


A 235 Productions weboldala B2B kategóriában Különdíjat nyert! Mondhatnám, hogy aki a vizuális iparágban dolgozik, annak könnyű dolga van egy weboldal összerakásánál, de ezzel sok évnyi negatív tapasztalatot tennék semmissé. Hiszen a valóság az, hogy igenis kevés igazán igényes weboldallal találkoztam a produkciós cégek háza táján. A 235 Productions weboldal kifejezetten meggyőző és profi oldal. Olyan portfóliót és szolgáltatást tár elém, amely alapján nem kérdés, hogy ha ilyen típusú feladat kerül elém, akkor biztosan azok között lesznek, akitől ajánlatot kérek. Nem csak az oldal, hanem a referencia tartalom is magas színvonalat képvisel. Remélem sok munkát látunk még tőlük. Jövőre várjuk őket Az Év Kreatív megoldása kategóriában egy nevezéssel.

https://235.hu/

 

Vissza

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2022 díjazottjai!

2023. 01. 26.
21. alkalommal rendezték meg a digitális marketing szakma legrangosabb hazai eseményét, Az Év Honlapja pályázatot. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által s…
Bővebben

Lezárult a közönségszavazás!

2022. 12. 22.
Szívből gratulálunk a nyertes PregHello applikációnak! 5591 szavazattal kerültek az első helyre!
Bővebben

Közönségszavazás december 20-ig!

2022. 12. 13.
Idén 227 nevezést fogadtunk ’Az Év Honlapja’ pályázat 28 kategóriájába. Évről évre egyre kreatívabb és újításokban gazdag honlapokkal és applikációkkal találkozunk, ami megn…
Bővebben
További hírek