6 díjjal tarolt az ACG Budapest!

2020-12-13

A SzínházTV a Kultúra kategóriában elnyerte 'Az Év Honlapja' díjat, továbbá a Szolgáltatás kategóriában és 'Az Év Kreatív Megoldása' kategóriában is különdíjat nyert. Emellett az Univer ÉletÍzesítő weboldala a Márkasite kategóriában, és a 235 Productions weboldala B2B kategóriában nyert Különdíjat! Gratulálunk az elért eredményekhez!

A zsűri értékelése:

A SzínházTV a Kultúra kategóriában 'Az Év Honlapja' díjat nyerte! A SzínházTV egy hiánypótló weboldal. Az oldal jól átlátható és könnyen használható formában valósítja meg a színházi előadások online megtekinthetőségét (és akár későbbi visszanézését is). A szolgáltatás számtalan lehetőséget rejt és remélhetőleg az alkotók hosszú távon a digitális tér minden lehetőségét kihasználják majd. Sok sikert kívánok nekik a jövőben is.

https://szinhaztv.com/


A Sauska webshopja a Márkasite kategóriában Minőségi díjat nyert. Nem könnyű az e-kereskedelem és a márkasite ötvözése, hogy ne pusztán értékesíteni akarjunk, de emellett meg tudjuk mutatni a termékek jellemzőit is. A letisztult dizájnnal harmonizáló tartalom méltó a borászat múltjához.

https://sauska.hu/hu


Univer ÉletÍzesítő weboldala a Márkasite kategóriában Különdíjat nyert! Az Univer weboldala informatív, de emellett nem csak a márkára fókuszál, hanem edukálja is a felhasználóit, a saját termékkörüknek megfelelő módon. 

https://www.univer.hu/hu


A 235 Productions weboldala B2B kategóriában Különdíjat nyert! Mondhatnám, hogy aki a vizuális iparágban dolgozik, annak könnyű dolga van egy weboldal összerakásánál, de ezzel sok évnyi negatív tapasztalatot tennék semmissé. Hiszen a valóság az, hogy igenis kevés igazán igényes weboldallal találkoztam a produkciós cégek háza táján. A 235 Productions weboldal kifejezetten meggyőző és profi oldal. Olyan portfóliót és szolgáltatást tár elém, amely alapján nem kérdés, hogy ha ilyen típusú feladat kerül elém, akkor biztosan azok között lesznek, akitől ajánlatot kérek. Nem csak az oldal, hanem a referencia tartalom is magas színvonalat képvisel. Remélem sok munkát látunk még tőlük. Jövőre várjuk őket Az Év Kreatív megoldása kategóriában egy nevezéssel.

https://235.hu/

 

Vissza

“A mottónk: Digitális jelenléted, amire mi is büszkék lehetünk.”

2024. 04. 24.
A mai interjúnkban a YCO Digital Agency csapatát kérdeztük, akik Márkasite kategóriában Minőségi díjat szereztek. A YCO Digital Agency csapata azt tanácsolja azoknak, akik most kez…
Bővebben

"Az online Árfigyelő hiteles és megbízható információkat szolgáltat a fogyasztók számára."

2024. 04. 21.
Mai interjúnkban a Gazdasági Versenyhivatalt kérdeztük, Horváth Bálint kommunikációs vezető válaszolt kérdéseinkre. "Az Év Honlapja" pályázaton Kormányzat kategóriában Minőség…
Bővebben

Hogyan kommunikálj a közönségeddel?

2024. 04. 19.
Gondolatainkat és önmagunkat akkor tudjuk a legjobban kifejezni, ha kommunikálunk. A kommunikációs folyamat során mindig információkat adunk át és cserélünk az online- és az offline tér…
Bővebben
További hírek