Egyöntetű győzelem Az Együtt az Autistákért Alapítványnál

2020-12-15

Az Együtt az Autistákért Alapítvány weboldala a Non-profit kategóriában ‘Az Év Honlapja’ díjat nyerte!

Sok más tevékenység mellett nincs könnyű helyzetben manapság ez a szektor. Napjainkra a pandémia hatására gyakorlatilag megsokszorozódott a rászorulók száma és aránya is. Sokkal nagyobb felelősség hárul a karitatív szervezetekre és sokkal nagyobb szükség van a munkájukra, mint korábban. Azt a heroikus munkát, amit most ezek a szervezetek kifejtenek, nem győzzük csodálni. Az pedig, hogy a digitális területre is be tudtak költözni, mindenképp díjat érdemel.
Egyöntetű véleménye volt a zsűrinek, hogy 'Az Év Honlapja' elismerést az Együtt az Autistákért Alapítvány honlapja nyerje. Olvasmányos, áttekinthető és nem mellesleg maximálisan használható, jó és gyorsan tájékoztató felületről van szó.

https://egyuttazautistakert.hu
 

Vissza

Hogyan válassz megfelelő domain nevet?

2021. 09. 09.
Fontos, hogy jól megfontolt, alaposan átgondolt döntés legyen, amit hosszú távon alkalmazhatsz, és később sem fogsz megbánni. Legyen könnyen leírható, 2-3 szónál ne legyen több, és ami…
Bővebben

Semmelweis Egyetem - az oktatás, kutatás és betegellátás honlapja

2021. 09. 07.
Már megy a 2021-es 'Az Év Honlapja' pályázatra a nevezés! Október 14-ig lehet benyújtani a pályázatokat! Ha még mindig nem neveztetek, ne habozzatok! Olvassátok el a Semmelweis…
Bővebben

Valami új, mégis már ismert: új kategóriánk, az Ipari weboldalak

2021. 08. 31.
‘Az Év Honlapja’ a 2021-es évben jubileumi születésnapját ünnepelve 2 új kategóriával bővült, amelyből az egyik az Ipari weboldalak!
Bővebben
További hírek