A legjobb hely a pihenésre!

2021-01-11

A Greenfield Hotel Golf & Spa szálloda weboldala Az Év Honlapja Minőségi díjat kapott Turizmus kategóriában! Szívből gratulálunk Nekik!
 

A Greenfield Hotel Golf & Spa szálloda a pihentető kikapcsolódás, a wellness és a golf otthona Bükfürdőn. A rendkívül szerteágazó szolgáltatási körrel rendelkező szálloda weboldala igazán megnyerő formában szólítja meg a látogatókat. A vendégek egy könnyen elérhető, érthető, jól optimalizált és felhasználóbarát felülettel és funkciókkal találkozhatnak.
Összességében látszik a minőségi munka, átjön a szálloda szolgáltatásainak magas minősége, így a szakmai zsűri véleménye alapján a Greenfield Hotel Golf & Spa weboldala az Év honlapja minőségi díját kapta.

https://greenfieldhotel.hu/

Vissza

Hogyan válassz megfelelő domain nevet?

2021. 09. 09.
Fontos, hogy jól megfontolt, alaposan átgondolt döntés legyen, amit hosszú távon alkalmazhatsz, és később sem fogsz megbánni. Legyen könnyen leírható, 2-3 szónál ne legyen több, és ami…
Bővebben

Semmelweis Egyetem - az oktatás, kutatás és betegellátás honlapja

2021. 09. 07.
Már megy a 2021-es 'Az Év Honlapja' pályázatra a nevezés! Október 14-ig lehet benyújtani a pályázatokat! Ha még mindig nem neveztetek, ne habozzatok! Olvassátok el a Semmelweis…
Bővebben

Valami új, mégis már ismert: új kategóriánk, az Ipari weboldalak

2021. 08. 31.
‘Az Év Honlapja’ a 2021-es évben jubileumi születésnapját ünnepelve 2 új kategóriával bővült, amelyből az egyik az Ipari weboldalak!
Bővebben
További hírek