A legjobb hely a pihenésre!

2021-01-11

A Greenfield Hotel Golf & Spa szálloda weboldala Az Év Honlapja Minőségi díjat kapott Turizmus kategóriában! Szívből gratulálunk Nekik!
 

A Greenfield Hotel Golf & Spa szálloda a pihentető kikapcsolódás, a wellness és a golf otthona Bükfürdőn. A rendkívül szerteágazó szolgáltatási körrel rendelkező szálloda weboldala igazán megnyerő formában szólítja meg a látogatókat. A vendégek egy könnyen elérhető, érthető, jól optimalizált és felhasználóbarát felülettel és funkciókkal találkozhatnak.
Összességében látszik a minőségi munka, átjön a szálloda szolgáltatásainak magas minősége, így a szakmai zsűri véleménye alapján a Greenfield Hotel Golf & Spa weboldala az Év honlapja minőségi díját kapta.

https://greenfieldhotel.hu/

Vissza

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2022 díjazottjai!

2023. 01. 26.
21. alkalommal rendezték meg a digitális marketing szakma legrangosabb hazai eseményét, Az Év Honlapja pályázatot. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által s…
Bővebben

Lezárult a közönségszavazás!

2022. 12. 22.
Szívből gratulálunk a nyertes PregHello applikációnak! 5591 szavazattal kerültek az első helyre!
Bővebben

Közönségszavazás december 20-ig!

2022. 12. 13.
Idén 227 nevezést fogadtunk ’Az Év Honlapja’ pályázat 28 kategóriájába. Évről évre egyre kreatívabb és újításokban gazdag honlapokkal és applikációkkal találkozunk, ami megn…
Bővebben
További hírek