Ybl Budai Kreatív Ház honlapja különdíjat kapott!

2021-01-29

A Magyar Marketing Szövetség égisze alatt zajló “Az Év Honlapja” verseny minden évben egy fontos mérföldkő a digitális szolgáltatást nyújtó ügynökségek életében. 2020-ban ráadásul rekordszámú nevezés érkezett!

Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfelünk az Ybl Budai Kreatív Ház honlapja 289 website, applikáció, kreatív és technológia megoldás éles versenyében végül "Különdíjat" kapott.
A honlap hónapról hónapra változatos tartalommal mutatja be az Ybl Budai Kreatív Ház programjait, a pandémia ideje alatt pedig a "Virtuális Kiállítások" látványos koncepciójával hívta fel magára a figyelmet! Köszönjük mind ügyfelünk, mind pedig az Integral Vision csapatának, valamint Virtu•ART•tour nagyszerű munkáját!


 

https://budaikreativhaz.hu/

Vissza

Hogyan válassz megfelelő domain nevet?

2021. 09. 09.
Fontos, hogy jól megfontolt, alaposan átgondolt döntés legyen, amit hosszú távon alkalmazhatsz, és később sem fogsz megbánni. Legyen könnyen leírható, 2-3 szónál ne legyen több, és ami…
Bővebben

Semmelweis Egyetem - az oktatás, kutatás és betegellátás honlapja

2021. 09. 07.
Már megy a 2021-es 'Az Év Honlapja' pályázatra a nevezés! Október 14-ig lehet benyújtani a pályázatokat! Ha még mindig nem neveztetek, ne habozzatok! Olvassátok el a Semmelweis…
Bővebben

Valami új, mégis már ismert: új kategóriánk, az Ipari weboldalak

2021. 08. 31.
‘Az Év Honlapja’ a 2021-es évben jubileumi születésnapját ünnepelve 2 új kategóriával bővült, amelyből az egyik az Ipari weboldalak!
Bővebben
További hírek