Ybl Budai Kreatív Ház honlapja különdíjat kapott!

2021-01-29

A Magyar Marketing Szövetség égisze alatt zajló “Az Év Honlapja” verseny minden évben egy fontos mérföldkő a digitális szolgáltatást nyújtó ügynökségek életében. 2020-ban ráadásul rekordszámú nevezés érkezett!

Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfelünk az Ybl Budai Kreatív Ház honlapja 289 website, applikáció, kreatív és technológia megoldás éles versenyében végül "Különdíjat" kapott.
A honlap hónapról hónapra változatos tartalommal mutatja be az Ybl Budai Kreatív Ház programjait, a pandémia ideje alatt pedig a "Virtuális Kiállítások" látványos koncepciójával hívta fel magára a figyelmet! Köszönjük mind ügyfelünk, mind pedig az Integral Vision csapatának, valamint Virtu•ART•tour nagyszerű munkáját!


 

https://budaikreativhaz.hu/

Vissza

Gratulálunk 'Az Év Honlapja' 2020 díjazottjainak!

2021. 02. 03.
19. alkalommal került megrendezésre az online marketingkommunikációs szakma legrangosabb hazai eseménye, Az Év Honlapja pályázat. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing T…
Bővebben

Egészségben a Béres az első!

2021. 02. 01.
A Béres Egészségklub weboldala nyerte el idén a Márkasite kategóriában Az Év Honlapja Különdíjat!
Bővebben

Ybl Budai Kreatív Ház honlapja különdíjat kapott!

2021. 01. 29.
A Magyar Marketing Szövetség égisze alatt zajló “Az Év Honlapja” verseny minden évben egy fontos mérföldkő a digitális szolgáltatást nyújtó ügynökségek életében. 2020-ban rá…
Bővebben
További hírek