Ybl Budai Kreatív Ház honlapja különdíjat kapott!

2021-01-29

A Magyar Marketing Szövetség égisze alatt zajló “Az Év Honlapja” verseny minden évben egy fontos mérföldkő a digitális szolgáltatást nyújtó ügynökségek életében. 2020-ban ráadásul rekordszámú nevezés érkezett!

Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfelünk az Ybl Budai Kreatív Ház honlapja 289 website, applikáció, kreatív és technológia megoldás éles versenyében végül "Különdíjat" kapott.
A honlap hónapról hónapra változatos tartalommal mutatja be az Ybl Budai Kreatív Ház programjait, a pandémia ideje alatt pedig a "Virtuális Kiállítások" látványos koncepciójával hívta fel magára a figyelmet! Köszönjük mind ügyfelünk, mind pedig az Integral Vision csapatának, valamint Virtu•ART•tour nagyszerű munkáját!


 

https://budaikreativhaz.hu/

Vissza

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2022 díjazottjai!

2023. 01. 26.
21. alkalommal rendezték meg a digitális marketing szakma legrangosabb hazai eseményét, Az Év Honlapja pályázatot. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által s…
Bővebben

Lezárult a közönségszavazás!

2022. 12. 22.
Szívből gratulálunk a nyertes PregHello applikációnak! 5591 szavazattal kerültek az első helyre!
Bővebben

Közönségszavazás december 20-ig!

2022. 12. 13.
Idén 227 nevezést fogadtunk ’Az Év Honlapja’ pályázat 28 kategóriájába. Évről évre egyre kreatívabb és újításokban gazdag honlapokkal és applikációkkal találkozunk, ami megn…
Bővebben
További hírek