Gyere a hűvösre!

2021-01-26

A Büntetés-végrehajtás Toborzás -'Kormányzat' kategóriában Az Év Honlapja díjat nyerte el!  Dr.Tóth Tamás vezérőrnagy, országos parancsnok vette át a díjat.  Szívből gratulálunk nekik!

A gyereahuvosre.hu a büntetés-végrehajtási szervezet toborzási honlapja, melyet azért hoztak létre, hogy a szervezet iránt érdeklődő álláskeresőket praktikus, egyben attraktív tartalmakkal tájékoztassák a karrierlehetőségről. A weboldal a célcsoport – azaz a munkakereső – igényeire lett optimalizálva. Egyik nagy újdonsága az országos álláskereső adatbázis, amelyben beosztás és szolgálati hely szerint is kereshet az érdeklődő. Gratulálunk a BvOP Kommunikációs Főosztály munkatársainak, akik külső vállalkozó bevonása nélkül hozták létre az oldalt, olyan kreatív tartalom előállításával, ami szerethetővé tesz egy érzékeny témát. Munkájukat AZ ÉV HONLAPJA díjjal jutalmazzuk! 

http://https://gyereahuvosre.hu/

Vissza

Hogyan válassz megfelelő domain nevet?

2021. 09. 09.
Fontos, hogy jól megfontolt, alaposan átgondolt döntés legyen, amit hosszú távon alkalmazhatsz, és később sem fogsz megbánni. Legyen könnyen leírható, 2-3 szónál ne legyen több, és ami…
Bővebben

Semmelweis Egyetem - az oktatás, kutatás és betegellátás honlapja

2021. 09. 07.
Már megy a 2021-es 'Az Év Honlapja' pályázatra a nevezés! Október 14-ig lehet benyújtani a pályázatokat! Ha még mindig nem neveztetek, ne habozzatok! Olvassátok el a Semmelweis…
Bővebben

Valami új, mégis már ismert: új kategóriánk, az Ipari weboldalak

2021. 08. 31.
‘Az Év Honlapja’ a 2021-es évben jubileumi születésnapját ünnepelve 2 új kategóriával bővült, amelyből az egyik az Ipari weboldalak!
Bővebben
További hírek