Nevezz a jubileumi ’Év Honlapja’ pályázatra!

2021-06-28

Idén 20 éves az online szakma legrangosabb díja, 'Az Év Honlapja’ pályázat!

Várjuk jelentkezésedet, ha úgy gondolod, hogy a te honlapod különleges. Keressük azokat a megoldásokat, amelyek a legjobb honlapot, applikációt, rendezvény oldalt, blockchain és digitális marketing- illetve technológiai újítást nyújtják.

A nevezéssel növelheted vállalkozásod ismertségét és népszerűségét, a díj elnyerésével pedig egy szakmai elismerést nyersz a munkádról és újabb löketet, motivációt kaphatsz a további fejlődéshez!

Hiszen a tanulás és a fejlődés állandó, folyamatos, mindig lehetünk még jobbak! Mérettesd meg vállalkozásod, és érj el egy újabb mérföldkövet a munkádban!

Pályázni az www.azevhonlapja.hu oldalon tudsz augusztus 12-től és 20 napig tart az Early Bird időszak, ekkor még kedvezményesen nevezhetsz a pályázatra.

Tarts velünk! Hajrá!

Vissza

Hogyan válassz megfelelő domain nevet?

2021. 09. 09.
Fontos, hogy jól megfontolt, alaposan átgondolt döntés legyen, amit hosszú távon alkalmazhatsz, és később sem fogsz megbánni. Legyen könnyen leírható, 2-3 szónál ne legyen több, és ami…
Bővebben

Semmelweis Egyetem - az oktatás, kutatás és betegellátás honlapja

2021. 09. 07.
Már megy a 2021-es 'Az Év Honlapja' pályázatra a nevezés! Október 14-ig lehet benyújtani a pályázatokat! Ha még mindig nem neveztetek, ne habozzatok! Olvassátok el a Semmelweis…
Bővebben

Valami új, mégis már ismert: új kategóriánk, az Ipari weboldalak

2021. 08. 31.
‘Az Év Honlapja’ a 2021-es évben jubileumi születésnapját ünnepelve 2 új kategóriával bővült, amelyből az egyik az Ipari weboldalak!
Bővebben
További hírek