Nevezz a jubileumi ’Év Honlapja’ pályázatra!

2021-06-28

Idén 20 éves az online szakma legrangosabb díja, 'Az Év Honlapja’ pályázat!

Várjuk jelentkezésedet, ha úgy gondolod, hogy a te honlapod különleges. Keressük azokat a megoldásokat, amelyek a legjobb honlapot, applikációt, rendezvény oldalt, blockchain és digitális marketing- illetve technológiai újítást nyújtják.

A nevezéssel növelheted vállalkozásod ismertségét és népszerűségét, a díj elnyerésével pedig egy szakmai elismerést nyersz a munkádról és újabb löketet, motivációt kaphatsz a további fejlődéshez!

Hiszen a tanulás és a fejlődés állandó, folyamatos, mindig lehetünk még jobbak! Mérettesd meg vállalkozásod, és érj el egy újabb mérföldkövet a munkádban!

Pályázni az www.azevhonlapja.hu oldalon tudsz augusztus 12-től és 20 napig tart az Early Bird időszak, ekkor még kedvezményesen nevezhetsz a pályázatra.

Tarts velünk! Hajrá!

Vissza

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2022 díjazottjai!

2023. 01. 26.
21. alkalommal rendezték meg a digitális marketing szakma legrangosabb hazai eseményét, Az Év Honlapja pályázatot. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által s…
Bővebben

Lezárult a közönségszavazás!

2022. 12. 22.
Szívből gratulálunk a nyertes PregHello applikációnak! 5591 szavazattal kerültek az első helyre!
Bővebben

Közönségszavazás december 20-ig!

2022. 12. 13.
Idén 227 nevezést fogadtunk ’Az Év Honlapja’ pályázat 28 kategóriájába. Évről évre egyre kreatívabb és újításokban gazdag honlapokkal és applikációkkal találkozunk, ami megn…
Bővebben
További hírek