Immár 20. alkalommal kerül megrendezésre 'Az Év Honlapja' pályázat!

2021-08-12

Indul a 20 éves jubileumi ‘Az Év Honlapja’ pályázat!

Early Bird kedvezménnyel startol Magyarország legnagyobb online marketingkommunikációs pályázata. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat idén 20. alkalommal hirdeti meg a digitális megmérettetést, amelyre a szakmai zsűri a legfrissebb idei honlapokat, appokat, Hungarikum márkák weboldalait és a legjobb digitális és technológiai megoldásokat várja. Indul 'Az Év Honlapja' pályázat!

Az elmúlt év óriási léptékű digitalizációja és fejlesztési volumene kiterjesztette az online marketinget. A pályázat az eddigi 26 kategória mellett idén 2 új kategóriával is bővült: a Hungarikummal és az Ipari weboldalakkal. A pályázat a Hungarikum kategóriát az Agrárminisztérium támogatásával indítja.

A jubileumi évben a honlapok mellett a digitális, fintech és technológiai fejlesztések kerülnek a középpontba. A Pénzügyminisztériummal és az Innovációs és Technológiai Minisztériummal közösen hívtuk életre „Az Év Technológiai Megoldása” kategóriát, ahol a nyertesek a díj megszerzésével pénzbeli nyereményre is számíthatnak – mondta Varga István László, a pályázat alapítója. 

Nagy örömünkre szolgál, hogy ‘Az Év Honlapja’ az elmúlt 19 évben 5.000 versenyzője közül több, mint 750 díjat adhatott át a magyar marketingeseknek, programozóknak és a vállalkozások vezetőinek. Az idei jubileum alkalmával arra biztatjuk pályázóinkat, hogy legyenek merészek és nevezzék be friss munkáik gyümölcsét a 28 kategória valamelyikébe. 

Érdemes minél hamarabb jelentkezni, hiszen a korán ébredők a kedvezmény mellett a közönségszavazatok gyűjtésében is előnyre tehetnek szert.

A pályázatokat 2021. október 14-ig lehet leadni a www.azevhonlapja.hu weboldalon. A közönségszavazás pedig csupán egy kattintás, így a nevezők egyszerűen gyűjthetnek szavazatokat rajongóik, közösségük bevonásával és mozgósításával.

 

Az ünnepélyes díjátadó 2021. novemberében lesz, amiről további részleteket írunk a közösségi felületeinken és természetesen a honlapunkon! 

 ’Az Év Honlapja’ Team 

 info@evhonlapja.hu 

 

Vissza

Miért fontos a blockchain technológia?

2024. 03. 27.
Manapság egyre több blokklánc alapú technológiával találkozhatunk, ilyen például a Blockchain kategória győztese, a Cryptoscan is. Egy dolog biztos, számos területen tör előre töretlenü…
Bővebben

"Az elsődleges és legfontosabb szempont az alkalmazás felhasználóbarát megjelenése"

2024. 03. 26.
A CryptoScan egy fiatalos csapat, akik először indultak a pályázaton, de máris hatalmas sikert értek el. Olyan felhasználóbarát alkalmazást akartak létrehozni, aminek a kezelése magától…
Bővebben

"Fontos az egyediség és a jó tartalom."

2024. 03. 21.
A REALTHERM Kft. olyan partnert választott, aki képes olyan weboldalt létrehozni, mely tükrözi a gyár modernitását és  helyét a piacon. A Cstudios csapatának projektvezetője, Vanye…
Bővebben
További hírek