Beleillik weboldalad a ’Blockchain’ kategóriába?

2021-10-05

A Blockchain technológia legfőbb funkciója a biztonságos adattárolás. Ennek fejlesztése és bővítése a jövőben elengedhetetlen.

Leggyakoribb területei a Blockchain-nek az áruszállításnál az áruk útjának nyomon követése. Használják még állampolgárok adatait kezelő hivatalos szervek, vagy fizetési protokollokat kezelő szolgáltatások felületei esetén.

Azonban ez a fajta technológia rohamosan növekszik, és lassan az életünk legtöbb részén megtalálható lesz.

A pénzügyeink számára ez igen jó hír, ugyanis tranzakcióink sokkal gyorsabbak és biztonságosabbak lesznek.

Az egészségügyben is megvalósulhat az, hogy mindenkiről lesz egy adatállomány, ahol a születésével kapcsolatos információk, orvosi látogatások, receptek találhatók.

De ez mind tovább terjed ingatlanjainkra, az oktatásra, valamint a legtöbb alapítványra és civil szervezetre.

Amennyiben a Te honlapod az élet bármelyik területén Blockchain technológiával foglalkozik, mérettesd meg magad ’Az Év Honlapja’ versenyen. Ismerje meg mindenki honlapod és Bockchain megoldásod!

Vissza

December 1. éjfélig nevezhetsz 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. 11. 30.
Még nem adtad be pályázatod ‘Az Év Honlapjára’? Ne hagyd az utolsó pillanatra vállalkozásod nagy lehetőségét! Már csak 3 nap van a határidőig, jelentkezz még ma! Fejle…
Bővebben

Nevezz ’Az Év Honlapja’ pályázatra december 1 éjfélig!

2022. 11. 14.
Még nem adtad be pályázatod ‘Az Év Honlapjára’? Ne hagyd az utolsó pillanatra vállalkozásod nagy lehetőségét! Már csak 2 hét van a határidőig, jelentkezz még ma!
Bővebben

UI és UX, amit tudnod kell róluk

2022. 11. 08.
A UX és a UI olyan rövidítések, amelyek mindössze két- két betűből állnak, mégis nagyon nagy jelentőséggel bírnak. A weblapszerkesztés legösszetettebb folyamatai, amelyeknek célja, hogy…
Bővebben
További hírek