Mi tartozik az Önkormányzatok és települések kategóriába?

2021-10-06

Magyarországon a helyi közügyek intézése és a helyi közhatalom gyakorlása érdekében helyi önkormányzatok működnek.

Települési önkormányzatok a községekben, a városokban, járásszékhely városokban, megyei jogú városokban és a fővárosi kerületekben működnek. A területi önkormányzatok pedig a megyékben. A fővárosi önkormányzat egyszerre települési és területi önkormányzat is.

Ebbe a kategóriába nevezhet minden helyi önkormányzat, ami a közügyek lényegi részét saját hatáskörében szabályozza és igazgatja a helyi lakosság érdekében, illetve ide tartozik minden hazai település weboldala is.

Minden önkormányzatnak szüksége van egy csatornára, melyen keresztül az adott település lakossága felé nyújt információkat és bizonyos államigazgatási szolgáltatásokat, kommunikál a térségben letelepedett vagy letelepedést tervező vállalkozásokkal, valamint turisztikai szempontból is meg kell jelenítenie az adott várost / községet.

Ez a csatorna a weboldal, amit fontos, hogy felhasználóbarát és esztétikus megjelenésű legyen. Napjainkban az emberek szeretik ügyeiket online intézni, így elengedhetetlen, hogy egy jól működő, sok funkcióval és információval ellátott felülettel találkozzon a honlapra látogató.

Ha rendelkezel ilyen weboldallal és szeretnél visszajelzést kapni egy szakmailag elismert zsűritől, nevezd be ’Az Év Honlapja’ pályázaton!

Vissza

Jelenkezz AI alapú marketing megoldások kategóriában

2024. 07. 12.
AI alapú marketing megoldások Az elmúlt években a mesterséges intelligencia (AI) megjelenése forradalmasította a marketing világát. Az AI nem csupán egy új technológiai trend, hanem eg…
Bővebben

Mesterséges intelligencia (MI) használata a Labdarúgó-Európa-bajnokságon

2024. 07. 10.
A mesterséges intelligencia használata már számos területen elterjedt, használata a sportokban is hatalmas újítást jelent. A Labdarúgó-Európa-bajnokságon (foci EB) különböző módokon has…
Bővebben

Jelentkezz Agrár kategóriába!

2024. 07. 08.
Az agrárszektor ma már nem csak a hagyományos mezőgazdaságról szól, hanem a modern technológiák és innovatív megoldások színtere is. A precíziós gazdálkodás, a drónok használata, a szen…
Bővebben
További hírek