Mire figyel a zsűri az idei pályázatoknál?

2021-10-12

Még 2 napig fogadjuk a szuper honlapokat és kreatív megoldásokat az idén 20 éves ’Az Év Honlapja’ pályázaton. Béres Szilárd, a szakmai zsűri egyik tagja elmondja, ő mikre fog figyelni az értékelésnél.

„Az emberiség 66,6 százaléka mobilfelhasználó, azaz 5,22 milliárdan használnak napi szinten telefont” – Szilárd rövid videóját a reszponzív honlapok fontosságával kezdi.  

 

A reszponzív design egy honlap sikerességének alapvető feltétele, így a különböző, böngészéshez használt felületeken a honlap megjelenése ugyanolyan esztétikus és funkcionális marad, mint asztali gépen. A fejlesztők a reszponzivitás jelentőségét figyelembevéve már szívesen alkalmazzák a hagyományos stratégia helyett az „először a mobil” stratégiát, amire szakmai zsűrink is felfigyel.

Ha érdekel, miket értékel még pozitívan a zsűri a beadott pályázatoknál, nézd meg rövid 2 perces videónkat!

 

Még nem neveztél, de úgy érzed, valami kiemelkedőt alkottál a digitális térben?

Akkor várjuk a Te honlapodat is!

A pályázatokat 2021. október 14-ig fogadjuk, ne maradj le!

 

Vissza

Lezárult a 2022-es ’Az Év Honlapja’ pályázat!

2022. 12. 05.
A 21 éves múlttal rendelkező pályázaton idén 217 honlap, applikáció és digitális megoldás méretteti meg magát. 'Az Év Honlapja' a beérkezett pályázatokat 28 kategóriában díjazza…
Bővebben

December 1. éjfélig nevezhetsz 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. 11. 30.
Még nem adtad be pályázatod ‘Az Év Honlapjára’? Ne hagyd az utolsó pillanatra vállalkozásod nagy lehetőségét! Már csak 3 nap van a határidőig, jelentkezz még ma! Fejle…
Bővebben

Nevezz ’Az Év Honlapja’ pályázatra december 1 éjfélig!

2022. 11. 14.
Még nem adtad be pályázatod ‘Az Év Honlapjára’? Ne hagyd az utolsó pillanatra vállalkozásod nagy lehetőségét! Már csak 2 hét van a határidőig, jelentkezz még ma!
Bővebben
További hírek