A Te honlapod az Életmód és Sport kategóriába tartozik?

2021-10-21

Napjaink felgyorsult világában egyre hangsúlyosabb szerepet kapnak az egészséges életmódhoz hozzájáruló szokások. Ennek része a megfelelő táplálkozás és testedzés összhangja.  

Az egészséges életmód elemei közé tartozik a rendszeres testedzés, megfelelő táplálkozás, a munka és a pihenés megfelelő aránya, mentálhigiéné, testi-, szellemi-, lelki egyensúly megtalálása, a betegségek megelőzése, valamint a helyes életritmus kialakítása.

 

A rendszeres sportolás pozitívan hat a mozgató, légző, szív és keringési rendszerre egyaránt. A fizikai előnyein kívül az idegrendszerre is nyugtató hatással van, így a mindennapi élet során felhalmozódó stressz kezelésében is segítséget nyújt. Ezt fokozza a megfelelő táplálkozás, amit azért nagyon fontos kialakítani, mert az, amit elfogyasztunk, átalakul a szervezetünk működéséhez szükséges energiává.

 

Mivel manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvend az egészséges életmód és a rendszeres sport témaköre, az elmúlt években számtalan, ezzel a témával foglalkozó honlap és vállalkozás jött létre. Legyen szó egy egészséges recepteket publikáló gasztro-blogról, egy egészséges életmódot hirdető weblapról vagy edzési tippeket, szolgáltatást nyújtó honlapról, ’Az Év Honlapja’ pályázaton az Életmód és sport kategóriában a helye.

 

Olyan honlapok jelentkezését várjuk ebbe a kategóriába, amelyek elsősorban a tájékoztatás és információközlés céljából jöttek létre a témakörben. Ezeknél a honlapoknál az elsődleges értékelési szempont az információátadáson túl a weboldal célcsoport orientált kivitelezése, ami illeszkedik a tartalomhoz.

 

Várjuk a Te honlapod is az idén 20 éves 'Az Év Honlapja' pályázaton!

 

 

Vissza

Lezárult a 2022-es ’Az Év Honlapja’ pályázat!

2022. 12. 05.
A 21 éves múlttal rendelkező pályázaton idén 217 honlap, applikáció és digitális megoldás méretteti meg magát. 'Az Év Honlapja' a beérkezett pályázatokat 28 kategóriában díjazza…
Bővebben

December 1. éjfélig nevezhetsz 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. 11. 30.
Még nem adtad be pályázatod ‘Az Év Honlapjára’? Ne hagyd az utolsó pillanatra vállalkozásod nagy lehetőségét! Már csak 3 nap van a határidőig, jelentkezz még ma! Fejle…
Bővebben

Nevezz ’Az Év Honlapja’ pályázatra december 1 éjfélig!

2022. 11. 14.
Még nem adtad be pályázatod ‘Az Év Honlapjára’? Ne hagyd az utolsó pillanatra vállalkozásod nagy lehetőségét! Már csak 2 hét van a határidőig, jelentkezz még ma!
Bővebben
További hírek