A Te honlapod az Életmód és Sport kategóriába tartozik?

2021-10-21

Napjaink felgyorsult világában egyre hangsúlyosabb szerepet kapnak az egészséges életmódhoz hozzájáruló szokások. Ennek része a megfelelő táplálkozás és testedzés összhangja.  

Az egészséges életmód elemei közé tartozik a rendszeres testedzés, megfelelő táplálkozás, a munka és a pihenés megfelelő aránya, mentálhigiéné, testi-, szellemi-, lelki egyensúly megtalálása, a betegségek megelőzése, valamint a helyes életritmus kialakítása.

 

A rendszeres sportolás pozitívan hat a mozgató, légző, szív és keringési rendszerre egyaránt. A fizikai előnyein kívül az idegrendszerre is nyugtató hatással van, így a mindennapi élet során felhalmozódó stressz kezelésében is segítséget nyújt. Ezt fokozza a megfelelő táplálkozás, amit azért nagyon fontos kialakítani, mert az, amit elfogyasztunk, átalakul a szervezetünk működéséhez szükséges energiává.

 

Mivel manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvend az egészséges életmód és a rendszeres sport témaköre, az elmúlt években számtalan, ezzel a témával foglalkozó honlap és vállalkozás jött létre. Legyen szó egy egészséges recepteket publikáló gasztro-blogról, egy egészséges életmódot hirdető weblapról vagy edzési tippeket, szolgáltatást nyújtó honlapról, ’Az Év Honlapja’ pályázaton az Életmód és sport kategóriában a helye.

 

Olyan honlapok jelentkezését várjuk ebbe a kategóriába, amelyek elsősorban a tájékoztatás és információközlés céljából jöttek létre a témakörben. Ezeknél a honlapoknál az elsődleges értékelési szempont az információátadáson túl a weboldal célcsoport orientált kivitelezése, ami illeszkedik a tartalomhoz.

 

Várjuk a Te honlapod is az idén 20 éves 'Az Év Honlapja' pályázaton!

 

 

Vissza

November 20-án lejár Az Év Honlapja 2021-es közönségszavazásának határideje

2021. 11. 19.
Idén rekordszámú nevezővel zártuk a pályázatot. 331 kreatív honlapot, applikációt és marketing megoldást neveztek be, hogy megmérettessék magukat Magyarország legrangosabb marketingkomm…
Bővebben

Rekordszámú nevezéssel zárult a 20 éves jubileumi ’Az Év Honlapja’ pályázat

2021. 11. 09.
Lezárult a 2021-es jubileumi 'Az Év Honlapja' pályázat nevezési időszaka. A versenyre idén rekordszámú nevezés érkezett. 331 honlap, applikáció, kreatív és technológiai megoldás…
Bővebben
További hírek