Az Agrár kategóriába tartozik a weboldalad?

2021-10-26

Kevés olyan iparág van, ahol olyan nagy mértékben lehet innoválni és kreatív ötletekkel jelentős eredményeket elérni, mint az agráriumban.

Csányi Sándor szerint a mezőgazdasági munkák soha nem tartoztak a divatosak közé, emellett téves elképzelések vannak az agráriumról, az agrár- és élelmiszergazdaságról. Sokan abban a hitben élnek, hogy még mindig a régi módokon történik a gazdálkodás, miközben az agráriumban is már évekkel ezelőtt megjelent a csúcstechnológia.

Az agrár iparágban napjainkban rohamosan zajlik digitális fejlődés, melynek mi is teret kívánunk adni versenyünkben.

Ezek az oldalak nem hasonlíthatók egyetlen más kategóriához sem, ezért a zsűri kifejezetten figyelni fog a megvalósításra.

Minden olyan honlap nevezését ide várjuk, mely köthető az agrár tevékenységhez. Az ötletes kivitelezés mellett fontos szerepet kap majd a megfelelő tartalom, illetve a már sokszor emlegetett reszponzív design alkalmazása is.

Sok szeretettel várjuk az ötletes honlapokat ’Az Év Honlapja’ pályázatra Agrár kategóriába!

Vissza

December 1. éjfélig nevezhetsz 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. 11. 30.
Még nem adtad be pályázatod ‘Az Év Honlapjára’? Ne hagyd az utolsó pillanatra vállalkozásod nagy lehetőségét! Már csak 3 nap van a határidőig, jelentkezz még ma! Fejle…
Bővebben

Nevezz ’Az Év Honlapja’ pályázatra december 1 éjfélig!

2022. 11. 14.
Még nem adtad be pályázatod ‘Az Év Honlapjára’? Ne hagyd az utolsó pillanatra vállalkozásod nagy lehetőségét! Már csak 2 hét van a határidőig, jelentkezz még ma!
Bővebben

UI és UX, amit tudnod kell róluk

2022. 11. 08.
A UX és a UI olyan rövidítések, amelyek mindössze két- két betűből állnak, mégis nagyon nagy jelentőséggel bírnak. A weblapszerkesztés legösszetettebb folyamatai, amelyeknek célja, hogy…
Bővebben
További hírek