Közösségi oldal és marketing megoldások kategóriába tartozik a weboldalad?

2021-10-28

A közösségi oldalak, vagy közösségi hálók egyik fő célja, hogy a felhasználó szabadon kommunikálhasson ismerőseivel, vagy akár egy idegennel is egy adott témában.

Az online közösségi portálok nélkül ma már elképzelhetetlen az emberek élete. Az internetfelhasználók ezeken a felületeken tesznek szert új ismeretségekre, itt tartják a kapcsolatot a barátaikkal, találkozókat szerveznek stb.


Ezek a platformok arra is lehetőséget teremtenek, hogy megosszák a fényképeiket, videóikat, hangulataikat a barátaikkal és többi ismerőseikkel.

Azok a kommunikációs lehetőségek, amiket ezek a weboldalak kínálnak, vonzók lehetnek minden korosztály számára. Különböző eszközöket nyújtanak a felhasználóknak, melyek segítségével könnyedén kifejezhetik saját egyéniségüket, érzelmi állapotukat, hangulataikat és véleményüket. A másokkal való kapcsolattartás és interakció, az információ áralmása az oldalra látogatók között kulcsszerepet játszik. 

A tematikus közösségi platformokra általában azok látogatnak, akiknek valamilyen információra van szükségük egy termékről, szolgáltatásról. Az itt folyó chatek segítségével, az egymás számára ismeretlen felhasználók egy közösséget alkotnak és segítik egymást tapasztalataikkal.


Ebbe a kategóriába olyan weboldalak nevezéseit várjuk, melyek közös érdeklődéssel rendelkező felhasználók csoportjait jelenítik meg. Mivel az állandó többirányú kommunikáció alapvető része ennek a szekciónak, így a fogyasztó is beleszólhat, szerkesztheti, sőt irányíthatja is a tartalmat. Fontos, hogy mindez kiegészüljön egy teljes mértékben felhasználóbarát és könnyen navigálható felülettel, amely így tökéletesen előtérbe tudja helyezni a célcsoport preferenciáit.

Szeretettel várjuk ’Az Év Honlapja’ pályázaton a közösségkovácsoló weboldalakat.

Vissza

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. 02. 08.
22. alkalommal rendezték meg a digitális marketing szakma legrangosabb hazai eseményét, ’Az Év Honlapja’ pályázatot. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Ta…
Bővebben

Ilyen honlapra vágynak a vásárlók

2024. 01. 23.
Ez nem egy olyan téma, amit a karácsonyi vacsora közben fontos lenne megvitatnia a családnak. Viszont Az Év Honlapja csapatának ez igenis fontos. Fontosnak tartjuk azt, hogy a látogatók…
Bővebben

,,Talán még nagyobb feladat a Hortobágy iránt közömbös, még „soha nem jártam a Hortobágyon” látogatókat megszólítani."

2024. 01. 10.
Mai interjúnkban szeretnénk lehetőséget biztosítani arra, hogy a közönség jobban megismerje pályázónkat, a Hortobágyi Nonprofit Kft.-t. Kitérünk a cég motivációjára a pályázat sorá…
Bővebben
További hírek