Milyen weboldallal nevezhetsz a Turizmus kategóriába?

2021-10-29

A turizmus legfontosabb hírei, turisztikai állásajánlatok, szálláshelyek, éttermek, utazási irodák, légitársaságok aktualitásai.

A turizmus fogalmán egyrészt az emberek állandó életvitelén és munkarendjén (lakásán és munkahelyén) kívüli valamennyi helyváltoztatását és tevékenységét értjük, bármi legyen azok konkrét indítéka, időtartama és célterülete.

 

A turizmus másrészt az ezzel kapcsolatos igények kielégítésére létrehozott anyagi-technikai és szervezeti feltételek, valamint szolgáltatások együttese. Két alapvető formája a hivatásturizmus és a szabadidő-turizmus.

A turizmus egyrészt a turisták tevékenysége, másrészt és tágabb értelemben az idegenforgalom névvel is jelölt gazdasági ágazat, amely a turistatevékenységek, köré szerveződő szolgáltatásokon és intézményeken alapul.

A turizmus fő szereplője nem a hódító vagy véglegesen menekülő, hanem a külvilágot békésen megismerni vágyó és az állandó környezetébe visszatérő ember.

 

Ebbe a kategóriába olyan weboldalak jelentkezését várjuk, melyek idegenforgalmi szolgáltatásokat nyújtanak, illetve egy-egy turisztikai terület jellegzetességeiről, látnivalóiról informálnak, ugyanakkor kereskedelmi tevékenységre is lehetőséget kínál weboldaluk.

A komplex funkciók ellátása érdekében elengedhetetlen egy korszerű, tartalomban és képekben gazdag, könnyen kezelhető honlap megléte. Mivel sok esetben adott attrakció vagy úticél bemutatása a lényeg, ezért fontos a weboldal letisztult és egyben kreatív összhangja.

 

Az esztétikus megoldásokat nagyon sok szeretettel várjuk ebbe a kategóriába is ’Az Év Honlapja’ pályázaton. 

Vissza

“A mottónk: Digitális jelenléted, amire mi is büszkék lehetünk.”

2024. 04. 24.
A mai interjúnkban a YCO Digital Agency csapatát kérdeztük, akik Márkasite kategóriában Minőségi díjat szereztek. A YCO Digital Agency csapata azt tanácsolja azoknak, akik most kez…
Bővebben

"Az online Árfigyelő hiteles és megbízható információkat szolgáltat a fogyasztók számára."

2024. 04. 21.
Mai interjúnkban a Gazdasági Versenyhivatalt kérdeztük, Horváth Bálint kommunikációs vezető válaszolt kérdéseinkre. "Az Év Honlapja" pályázaton Kormányzat kategóriában Minőség…
Bővebben

Hogyan kommunikálj a közönségeddel?

2024. 04. 19.
Gondolatainkat és önmagunkat akkor tudjuk a legjobban kifejezni, ha kommunikálunk. A kommunikációs folyamat során mindig információkat adunk át és cserélünk az online- és az offline tér…
Bővebben
További hírek