Milyen weboldallal nevezhetsz a Turizmus kategóriába?

2021-10-29

A turizmus legfontosabb hírei, turisztikai állásajánlatok, szálláshelyek, éttermek, utazási irodák, légitársaságok aktualitásai.

A turizmus fogalmán egyrészt az emberek állandó életvitelén és munkarendjén (lakásán és munkahelyén) kívüli valamennyi helyváltoztatását és tevékenységét értjük, bármi legyen azok konkrét indítéka, időtartama és célterülete.

 

A turizmus másrészt az ezzel kapcsolatos igények kielégítésére létrehozott anyagi-technikai és szervezeti feltételek, valamint szolgáltatások együttese. Két alapvető formája a hivatásturizmus és a szabadidő-turizmus.

A turizmus egyrészt a turisták tevékenysége, másrészt és tágabb értelemben az idegenforgalom névvel is jelölt gazdasági ágazat, amely a turistatevékenységek, köré szerveződő szolgáltatásokon és intézményeken alapul.

A turizmus fő szereplője nem a hódító vagy véglegesen menekülő, hanem a külvilágot békésen megismerni vágyó és az állandó környezetébe visszatérő ember.

 

Ebbe a kategóriába olyan weboldalak jelentkezését várjuk, melyek idegenforgalmi szolgáltatásokat nyújtanak, illetve egy-egy turisztikai terület jellegzetességeiről, látnivalóiról informálnak, ugyanakkor kereskedelmi tevékenységre is lehetőséget kínál weboldaluk.

A komplex funkciók ellátása érdekében elengedhetetlen egy korszerű, tartalomban és képekben gazdag, könnyen kezelhető honlap megléte. Mivel sok esetben adott attrakció vagy úticél bemutatása a lényeg, ezért fontos a weboldal letisztult és egyben kreatív összhangja.

 

Az esztétikus megoldásokat nagyon sok szeretettel várjuk ebbe a kategóriába is ’Az Év Honlapja’ pályázaton. 

Vissza

Jelenkezz AI alapú marketing megoldások kategóriában

2024. 07. 12.
AI alapú marketing megoldások Az elmúlt években a mesterséges intelligencia (AI) megjelenése forradalmasította a marketing világát. Az AI nem csupán egy új technológiai trend, hanem eg…
Bővebben

Mesterséges intelligencia (MI) használata a Labdarúgó-Európa-bajnokságon

2024. 07. 10.
A mesterséges intelligencia használata már számos területen elterjedt, használata a sportokban is hatalmas újítást jelent. A Labdarúgó-Európa-bajnokságon (foci EB) különböző módokon has…
Bővebben

Jelentkezz Agrár kategóriába!

2024. 07. 08.
Az agrárszektor ma már nem csak a hagyományos mezőgazdaságról szól, hanem a modern technológiák és innovatív megoldások színtere is. A precíziós gazdálkodás, a drónok használata, a szen…
Bővebben
További hírek