November 20-án lejár Az Év Honlapja 2021-es közönségszavazásának határideje

2021-11-19

Idén rekordszámú nevezővel zártuk a pályázatot. 331 kreatív honlapot, applikációt és marketing megoldást neveztek be, hogy megmérettessék magukat Magyarország legrangosabb marketingkommunikációs pályázatán. A pályázási határidő ugyan lejárt, de a közönségszavazás még mindig tart.

’Az Év Honlapja’ a legjobb honlapokat, applikációkat, kreatív és technológiai újdonságokat, digitális megoldásokat díjazza szakmai elismeréssel. A közönségszavazás keretein belül lehetőséget biztosítunk arra, hogy leadd voksodat arra a beadott pályaműre, amely szerinted a legjobban megérdemli a díjat. A 2021-es Közönségdíjat az a nevező viheti haza, akinek a leghatékonyabban sikerül mozgósítani közösségét, rajongóit és ezáltal a legtöbb szavazatot kapja.

’Az Év Honlapja’ díjakat idén rendhagyó, de már ismer módon adjuk át. Egy Roadshow keretein belül minden nyerteshez személyesen ellátogatunk és átadjuk a jól kiérdemelt díjat.

Addig is szavazzatok kedvenc honlapotokra!

A közönségszavazás csupán egyetlen kattintás, ezt a honlapunkon keresztül tudod megtenni!

Sok sikert kívánunk minden pályázónak!

Vissza

November 20-án lejár Az Év Honlapja 2021-es közönségszavazásának határideje

2021. 11. 19.
Idén rekordszámú nevezővel zártuk a pályázatot. 331 kreatív honlapot, applikációt és marketing megoldást neveztek be, hogy megmérettessék magukat Magyarország legrangosabb marketingkomm…
Bővebben

Rekordszámú nevezéssel zárult a 20 éves jubileumi ’Az Év Honlapja’ pályázat

2021. 11. 09.
Lezárult a 2021-es jubileumi 'Az Év Honlapja' pályázat nevezési időszaka. A versenyre idén rekordszámú nevezés érkezett. 331 honlap, applikáció, kreatív és technológiai megoldás…
Bővebben
További hírek