'Tehetségtelen jogász lettem volna'

2021-12-14

Gratulálunk a Bowman and Becker Kft.-nek a Legisly pályamunkával Az Év Honlapja pályázaton elnyert Minőségi Díjért Márkasite kategóriában!

"Tehetségtelen jogász lettem volna. Mégis 2016-ban, mikor az első elismerésünket átvehettük, a Budapesti Jogászbál honlapjára kaptuk, sosem felejtem el. Öt év telt el azóta és mi rengeteg területen kipróbáltuk magunkat. És most azt érzem, hogy még nagyobb öröm és büszkeség volt átvennünk a mai napon 'Az Év Honlapja' minőségi díját, mint 5 évvel ezelőtt egy másikat - az élet furcsa játéka, hogy éppen a jogi digitalizációs fejlesztésünk, a Legisly miatt. De, hogy átvehettük, ráadásul a saját irodánkban, az biztos, sőt az sem változott, hogy a teljes fejlesztést öcsém, Máté vezette. Alapítótársaink, Levi és Ákos nem lehettek jelen, de koccintunk vmikor!"

Ezt nyilatkozta Keczán Pali a Legisly.com-tól, miután elnyerték Márkasite kategóriában a minőségi díjat.

A zsűri az alábbi értékelést írta róluk: Az új szolgáltatások bevezetése sosem könnyű feladat. Edukálni a felhasználókat valamiről, ami még nem volt, átadva a szolgáltatás lényegét pár szóban, fenntartva a figyelmet, de ugyanakkor irányítva is a felhasználókat. A legisly.com pontosan egy ilyen szolgáltatás.

Gratulálunk!

Vissza

Lezárult a 2022-es ’Az Év Honlapja’ pályázat!

2022. 12. 05.
A 21 éves múlttal rendelkező pályázaton idén 217 honlap, applikáció és digitális megoldás méretteti meg magát. 'Az Év Honlapja' a beérkezett pályázatokat 28 kategóriában díjazza…
Bővebben

December 1. éjfélig nevezhetsz 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. 11. 30.
Még nem adtad be pályázatod ‘Az Év Honlapjára’? Ne hagyd az utolsó pillanatra vállalkozásod nagy lehetőségét! Már csak 3 nap van a határidőig, jelentkezz még ma! Fejle…
Bővebben

Nevezz ’Az Év Honlapja’ pályázatra december 1 éjfélig!

2022. 11. 14.
Még nem adtad be pályázatod ‘Az Év Honlapjára’? Ne hagyd az utolsó pillanatra vállalkozásod nagy lehetőségét! Már csak 2 hét van a határidőig, jelentkezz még ma!
Bővebben
További hírek