Pénzcentrum - közérthető pénzügyi, gazdasági híroldal, ráadásul Minőségi díjas honlap!

2021-12-15

A 2021-es 'Az Év Honlapja' pályázaton a Net Média Zrt. pályaműve, a Pénzcentrum - közérthető pénzügyi, gazdasági híroldal nyerte el a Minőségi díjat Média kategóriában!

A Pénzcentrum - közérthető pénzügyi, gazdasági híroldal számos hasznos funkcióval és szolgáltatással is tájékoztatja az olvasókat. Az új oldal megjelenésében is a közérthetőséget, a frissességet tükrözi, és természetesen reszponzivitása is megfelelően működik bármilyen eszközről. A képekkel, grafikonokkal, infografikákkal, videókkal kiegészített cikkformátum szintén azt a célt szolgálja, hogy az olvasó könnyen megérthesse, befogadhassa még a legbonyolultabb gazdasági folyamatokat is. Így ebből adódik, hogy UX-e is tökéletes, szinte bármelyik korosztály számára. Az idén megújult honlap új rovatokkal is bővült. Így még több témában tudják segíteni azokat, akik gazdasági témában keresik valamire a választ.

Számunkra nem volt kérdés, hogy díjazzuk a honlapot. Így hát Média kategóriában Minőségi díjjal jutalmaztuk. Gratulálunk!

Vissza

December 1. éjfélig nevezhetsz 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. 11. 30.
Még nem adtad be pályázatod ‘Az Év Honlapjára’? Ne hagyd az utolsó pillanatra vállalkozásod nagy lehetőségét! Már csak 3 nap van a határidőig, jelentkezz még ma! Fejle…
Bővebben

Nevezz ’Az Év Honlapja’ pályázatra december 1 éjfélig!

2022. 11. 14.
Még nem adtad be pályázatod ‘Az Év Honlapjára’? Ne hagyd az utolsó pillanatra vállalkozásod nagy lehetőségét! Már csak 2 hét van a határidőig, jelentkezz még ma!
Bővebben

UI és UX, amit tudnod kell róluk

2022. 11. 08.
A UX és a UI olyan rövidítések, amelyek mindössze két- két betűből állnak, mégis nagyon nagy jelentőséggel bírnak. A weblapszerkesztés legösszetettebb folyamatai, amelyeknek célja, hogy…
Bővebben
További hírek