Idén se marad díj nélkül a mateking!

2021-12-16

A Macroweb Internet Consulting Kft. idén is nyert Az Év Honlapja pályázaton! A mateking.hu pályaművükkel E-learning kategóriában Év Honlapja Díjat nyertek!

A mateking látványos, formabontó, de mégsem a designvillantásra törekszik. Valahol egészen máshol akar flash-t. Méghozzá a fejünkben. És sikerül is neki. Kiváló leckék, pontos generációs tájolás jellemzi, mind formailag, mind a szerkezeti felépítést tekintve. Nekünk, zsűrinek úgy néz ki, továbbra sem megy a matek, ezen az oldalon a sok minden jót összeadtuk és az eredmény 1. lett. 1., azaz első helyezés, toronymagasan, különvélemény nélkül! Gratulálunk!


 

Vissza

December 1. éjfélig nevezhetsz 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. 11. 30.
Még nem adtad be pályázatod ‘Az Év Honlapjára’? Ne hagyd az utolsó pillanatra vállalkozásod nagy lehetőségét! Már csak 3 nap van a határidőig, jelentkezz még ma! Fejle…
Bővebben

Nevezz ’Az Év Honlapja’ pályázatra december 1 éjfélig!

2022. 11. 14.
Még nem adtad be pályázatod ‘Az Év Honlapjára’? Ne hagyd az utolsó pillanatra vállalkozásod nagy lehetőségét! Már csak 2 hét van a határidőig, jelentkezz még ma!
Bővebben

UI és UX, amit tudnod kell róluk

2022. 11. 08.
A UX és a UI olyan rövidítések, amelyek mindössze két- két betűből állnak, mégis nagyon nagy jelentőséggel bírnak. A weblapszerkesztés legösszetettebb folyamatai, amelyeknek célja, hogy…
Bővebben
További hírek